Sam na balkonie mam dziwaczka  i szczerze powiem że ma najprzeróżniejsze kolory na jednym krzaczku
 Sam na balkonie mam dziwaczka  i szczerze powiem że ma najprzeróżniejsze kolory na jednym krzaczku  Czy ja mam wyjątkowego?! Chyba nie....
 Czy ja mam wyjątkowego?! Chyba nie....  
 Dowiedziałam się ciekawostek
 Nie wiedziałam że można go przezimować
 Nie wiedziałam że można go przezimować  Do tej pory zbierałam nasionka i wysiewałam na nowo a tu okazuję się że mogę na przyszły sezon przenieś go na działeczkę a nasionka jak co rok na balkon
 Do tej pory zbierałam nasionka i wysiewałam na nowo a tu okazuję się że mogę na przyszły sezon przenieś go na działeczkę a nasionka jak co rok na balkon  Już zaczęłam właśnie zbierać i mam 8 a będzie tego jeszcze więcej....ale się cieszę
 Już zaczęłam właśnie zbierać i mam 8 a będzie tego jeszcze więcej....ale się cieszę   Proszę opiszcie mi jak przygotowujecie kłącza do zimowania? W jakich warunkach przechowujecie? Nigdy żadnej roślinki nie zimowałam więc nie wiem właściwie jak to się robi...tulipany zostawiam też w gruncie, może doprowadzę kogoś do śmiechu ale mam to gdzieś. Proszę o szczegółowe informację krok po kroku jak dla ułomka
 Proszę opiszcie mi jak przygotowujecie kłącza do zimowania? W jakich warunkach przechowujecie? Nigdy żadnej roślinki nie zimowałam więc nie wiem właściwie jak to się robi...tulipany zostawiam też w gruncie, może doprowadzę kogoś do śmiechu ale mam to gdzieś. Proszę o szczegółowe informację krok po kroku jak dla ułomka   i kiedy to zrobić najlepiej. Pozdrawiam serdecznie.
  i kiedy to zrobić najlepiej. Pozdrawiam serdecznie.