nareszcie mam chwilę, żeby Cię odwiedzić
 . Żywopłot zapowiada się fantastycznie, nigdy nie chciałam mieć żywopłotu ale ten, o którym piszesz mnie zaintrygował
 . Żywopłot zapowiada się fantastycznie, nigdy nie chciałam mieć żywopłotu ale ten, o którym piszesz mnie zaintrygował   . Gdy te wszystkie rośliny urosną - myślę, że już za dwa lata - będzie widać efekty. A jeśli okaże się, że za gęsto posadziłaś, to wykopiesz i posadzisz gdzie indziej
 . Gdy te wszystkie rośliny urosną - myślę, że już za dwa lata - będzie widać efekty. A jeśli okaże się, że za gęsto posadziłaś, to wykopiesz i posadzisz gdzie indziej   - ja tak niestety robię ale czytając to forum widzę, że nie tylko ja. Urzekła mnie kalina, taka mała i już miała takie kwiaty
  - ja tak niestety robię ale czytając to forum widzę, że nie tylko ja. Urzekła mnie kalina, taka mała i już miała takie kwiaty   , dopisuję ją do mojej listy chciejstw
 , dopisuję ją do mojej listy chciejstw   , złotlin już na niej jest, a dzięki Tobie dowiedziałam się, że jest dubeltowy i pojedyńczy, oczywiście chcę dubeltowy
, złotlin już na niej jest, a dzięki Tobie dowiedziałam się, że jest dubeltowy i pojedyńczy, oczywiście chcę dubeltowy   
 Iwuś, tego Rh to bym nie przesadzała bliżej korytka, Rh to rośliny cieniolubne, czemu chcesz go stamtąd zabrać?
Życzę miłego dnia

a zapowiada się piękna pogoda - mam nadzieję, że u Ciebie także
  a zapowiada się piękna pogoda - mam nadzieję, że u Ciebie także  

wszystkim tutaj zazdroszczę równinnych ogrodów bez skarp:) Ja mam maleńki ogród mimo iz na fotkach wydaje się spory mam też duży spad terenu i wiele uniedogodnienia z tym związanych
 wszystkim tutaj zazdroszczę równinnych ogrodów bez skarp:) Ja mam maleńki ogród mimo iz na fotkach wydaje się spory mam też duży spad terenu i wiele uniedogodnienia z tym związanych 

Hej, hej... coś jakbym czytała o sobie.... dosłownie...
  Hej, hej... coś jakbym czytała o sobie.... dosłownie... 

ale jestem szczęśliwa
  ale jestem szczęśliwa   

) teraz krzewy się rozrosły trochę nie tak jakbym chciała, nasadzenia masz już całkiem fajne super zdjęcie z korzeniem a korzeń jabłonki rewelka, gratuluję też zakupów -  żurawki świetnie nawet nie wiedziałam że jest pomarańczowa ja mam zieloną i bordową. Zyczę postępów w pracy - zobaczysz jak szybko wszystko się rozrasta - zapału do pracy nie życzę bo tego już masz bardzo dużo, pozdrawiam!
 ) teraz krzewy się rozrosły trochę nie tak jakbym chciała, nasadzenia masz już całkiem fajne super zdjęcie z korzeniem a korzeń jabłonki rewelka, gratuluję też zakupów -  żurawki świetnie nawet nie wiedziałam że jest pomarańczowa ja mam zieloną i bordową. Zyczę postępów w pracy - zobaczysz jak szybko wszystko się rozrasta - zapału do pracy nie życzę bo tego już masz bardzo dużo, pozdrawiam!