Bo zależy czy to krzewowate, czy rośnie nisko przy ziemi, czy ma liście podobne do truskawki???

Barwinek całkiem ładnie kwitnie, jak na nie przycinany ;)
 Barwinek całkiem ładnie kwitnie, jak na nie przycinany ;)
 Niestety padł mi jeden piołun
 Niestety padł mi jeden piołun  Nie wiem, czy go coś podgryzło, czy ze starosci, czy ki diabeł
  Nie wiem, czy go coś podgryzło, czy ze starosci, czy ki diabeł   Zdjęć mam jeszcze sporo, ale nie wszystkie "obrobione".
  Zdjęć mam jeszcze sporo, ale nie wszystkie "obrobione". Chociaż ja ich raczej nie mam ;)
 Chociaż ja ich raczej nie mam ;) 

Mnie rozbraja tylko niebieski. Od błękitu po szafir. Ale fiolet, to juz trochę inny kolor ;)
  Mnie rozbraja tylko niebieski. Od błękitu po szafir. Ale fiolet, to juz trochę inny kolor ;)

No skąd mogłam wiedzieć, ze sasanki potrzebują tyle czasu ?
  No skąd mogłam wiedzieć, ze sasanki potrzebują tyle czasu ? 

Halinko, raz jeszcze dziękuję!
  Halinko, raz jeszcze dziękuję!   
  Zrobię jutro.
  Zrobię jutro.

Izuniu ja to do ciebie jak wchodzę to tak jak do ogrodu botanicznego albo skarbnicy roślinek tyle wspaniałości a ja nie mam głowy do nazw a jak karteczki zostawiłam na roślinkach to mój szkudnik je uprzątną hmm i pewnie i roślinki zniknęły
  Izuniu ja to do ciebie jak wchodzę to tak jak do ogrodu botanicznego albo skarbnicy roślinek tyle wspaniałości a ja nie mam głowy do nazw a jak karteczki zostawiłam na roślinkach to mój szkudnik je uprzątną hmm i pewnie i roślinki zniknęły