Mój ogródek - chatte /cz.5/
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Elżuniu, miło mi, ale raczej niezbyt fachowo ją zbiłam
Na szczęście tego nie widac ;) 
Pocieszyłas mnie z tą odległością, bo przez jakis czas zastanawiałam się, czy nie przesadzić róży blizej pergoli. Elżuniu, nie pamiętam, zeby gdzies róża utrudniała Ci wejście ... Moze wystarczy tylko przyciąć trochę pędy i pozaplatać na pergolę? Szkoda takich pięknych róż ...
Jacku, chęci mam, tylko nie wiem, na jak długo starczy zdrowia, bo mam coś ostatnio kłopoty z rękami
Moze jak pogoda sie poprawi, to z nią i zdrowie
Musze się przyznać: ranniki, przebisniegi i krokusy były wczoraj w pełni rozkwitu! Byłam jednak zbyt pochłonięta pracą - po raz pierwszy w tym roku!, zeby pójść po aparat, a potem zrobiło się ciemno i nie zrobiłam zadnych zdjęć
Miałam nadzieję że zrobie dzisiaj, a dzis od rana leje 
Anulko, szkoda krokusików, ale na pewno zaraz pojawią sie następne kwiaty! U mnie narcyzy mają już pączki, to u Ciebie lada moment bedą kwiaty
Tez się cieszę, ze Twoje rybki przezyły
Pocieszyłas mnie z tą odległością, bo przez jakis czas zastanawiałam się, czy nie przesadzić róży blizej pergoli. Elżuniu, nie pamiętam, zeby gdzies róża utrudniała Ci wejście ... Moze wystarczy tylko przyciąć trochę pędy i pozaplatać na pergolę? Szkoda takich pięknych róż ...
Jacku, chęci mam, tylko nie wiem, na jak długo starczy zdrowia, bo mam coś ostatnio kłopoty z rękami
Musze się przyznać: ranniki, przebisniegi i krokusy były wczoraj w pełni rozkwitu! Byłam jednak zbyt pochłonięta pracą - po raz pierwszy w tym roku!, zeby pójść po aparat, a potem zrobiło się ciemno i nie zrobiłam zadnych zdjęć
Anulko, szkoda krokusików, ale na pewno zaraz pojawią sie następne kwiaty! U mnie narcyzy mają już pączki, to u Ciebie lada moment bedą kwiaty
Tez się cieszę, ze Twoje rybki przezyły
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
A ja nie mam odpowiedniego miejsca na taką pergolkę...AGNESS pisze:Witaj Izuś, same zachwyty nad Twoją pergolką, a Ty nie chciałaś nam jej pokazaćWyobrażam ją sobie pokrytą cudownymi kwiatami róży
będzie bajeczne wejście na działkę
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Gabi, dziękuję
Z kwietnikami było dużo więcej pracy, niz z pergolą
Beatko, parę postów wyżej pisałam skąd patyki. Ostatecznie nie ma tego złego ... ;)
Ale Ty masz oko! Nawet nie zauważyłam, ze bukszpany załapały się na zdjęcie
Zeniu, jak się chce różę posadzić - przy pergoli czy nie - to się miejsce zawsze znajdzie ;)
Z kwietnikami było dużo więcej pracy, niz z pergolą
Beatko, parę postów wyżej pisałam skąd patyki. Ostatecznie nie ma tego złego ... ;)
Ale Ty masz oko! Nawet nie zauważyłam, ze bukszpany załapały się na zdjęcie
Zeniu, jak się chce różę posadzić - przy pergoli czy nie - to się miejsce zawsze znajdzie ;)