Mój ogródek - chatte /cz.5/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Izo! Masz ciekawe pomysły i sporo chęci do ich realizacji. Ranniki i krokusy pewnie kwitną w najlepsze?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
anulka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 mar 2007, o 21:26

Post »

Izuniu ja juz nie mogę się doczekac tej ciepłej pogody :? Moje biedne krokusiki zostały zbite przez deszcz :( I tyle ich zycia było w tym roku.
Cieszę się tylko ,ze rybki przezyły i moja biała-karaś :D
Pozdrawiam, Ania
Moje dalie i lilie
Mój ogród:2007/08/09/10/11/12
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Elżuniu, miło mi, ale raczej niezbyt fachowo ją zbiłam :oops: Na szczęście tego nie widac ;) :D
Pocieszyłas mnie z tą odległością, bo przez jakis czas zastanawiałam się, czy nie przesadzić róży blizej pergoli. Elżuniu, nie pamiętam, zeby gdzies róża utrudniała Ci wejście ... Moze wystarczy tylko przyciąć trochę pędy i pozaplatać na pergolę? Szkoda takich pięknych róż ...

Jacku, chęci mam, tylko nie wiem, na jak długo starczy zdrowia, bo mam coś ostatnio kłopoty z rękami :( Moze jak pogoda sie poprawi, to z nią i zdrowie :lol:
Musze się przyznać: ranniki, przebisniegi i krokusy były wczoraj w pełni rozkwitu! Byłam jednak zbyt pochłonięta pracą - po raz pierwszy w tym roku!, zeby pójść po aparat, a potem zrobiło się ciemno i nie zrobiłam zadnych zdjęć :oops: Miałam nadzieję że zrobie dzisiaj, a dzis od rana leje :(

Anulko, szkoda krokusików, ale na pewno zaraz pojawią sie następne kwiaty! U mnie narcyzy mają już pączki, to u Ciebie lada moment bedą kwiaty :D
Tez się cieszę, ze Twoje rybki przezyły :D
Awatar użytkownika
rogalm1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2008, o 09:31

Post »

Ja dopiero dzisiaj mogłam popodziwiać Twoją pergolkę i jestem zachwycona, u Ciebie zawsze można coś podpatrzeć :)
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

;:333 to tak w związku z romantyczno angielską pergolą
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Izuś, same zachwyty nad Twoją pergolką, a Ty nie chciałaś nam jej pokazać :D Wyobrażam ją sobie pokrytą cudownymi kwiatami róży :shock: będzie bajeczne wejście na działkę :D
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Moniko, Edyto, bardzo dziękuję :D Nie spodziewałam się, ze moja rustykalna pergola wzbudzi takie zainteresowanie :D

Aguś, chciałam, chciałam, tylko obawiałam się, jakie wywoła wrazenie. Jestem mile zaskoczona :D
Oby tylko róża zdrowa była, to może docczekam podobnych efektów, jak u niektórych widziałam :D
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

AGNESS pisze:Witaj Izuś, same zachwyty nad Twoją pergolką, a Ty nie chciałaś nam jej pokazać :D Wyobrażam ją sobie pokrytą cudownymi kwiatami róży :shock: będzie bajeczne wejście na działkę :D
A ja nie mam odpowiedniego miejsca na taką pergolkę... ;:110 ani na różę pienną. Miejsce jakie by pasowało M zajął na winogrono ;:192 . Namawiam go aby się z nim wyniósł gdzie indziej ;:198 niestety bezskutecznie. :twisted:
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A przy wejściu do ogrodu, Zeniu? ja własnie postawiłam przy wejściu :D
Jak nie, to moze kiedy pochodzisz parę godzin po ogrodzie, wymyslisz jakieś inne miejsce?
Ja tak robię :;230
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Iza, zdolna z Ciebie dziewczyna...no, no...nie ma co gadać...
Kwietnik w domu i teraz ta pergola... ;:215
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Świetna pergola i jest taka oryginalna aż od razu pomyślałam skąd ty takie ładne patyki wynalazłaś :lol: róży pomożesz się na nią wspiąć ....ładne bukszpany przy okazji wypatrzyłam :P
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

chatte pisze:A przy wejściu do ogrodu, Zeniu? ja własnie postawiłam przy wejściu :D
Najbardziej by mi pasowało....ale zajęte. Chyba będę męczyć... M do skutku. ;:14
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Gabi, dziękuję :oops:
Z kwietnikami było dużo więcej pracy, niz z pergolą :D

Beatko, parę postów wyżej pisałam skąd patyki. Ostatecznie nie ma tego złego ... ;)
Ale Ty masz oko! Nawet nie zauważyłam, ze bukszpany załapały się na zdjęcie :lol:

Zeniu, jak się chce różę posadzić - przy pergoli czy nie - to się miejsce zawsze znajdzie ;) :lol:
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Izuniuczytałam jak budowałaś ,teraz zobaczyłam jak stoi w ogrodzie. Pergolka ;:215 .Podziwiam pracowitość i pomysłowość Twoją.Róża nie rośnie za daleko, moja rośnie tak samo i ładnie się pnie.
Pozdrawiam Kaśka
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Kasiu, Dziękuję ;:168 I za pochwałę i za informację o Twojej róży. Będę spokojnie obserwować i zaczepiać co dłuższe pędy róży na pergoli. Mam nadzieję że będzie się ładnie piąć, a jednocześnie nie zasłoni wejścia :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”