Bo już kupiłam raz, w agrosadzie, czerwoną "Royal Red", ale ona zakwitła na fioletowo
Ogród -mój azyl cz.1
Jolu pracowite te Twoje pszczółki. Ty też nie próżnowałaś. Zakupy super.
Oglądam ogrody i coraz bardziej podobają mi się budleje. Pewnie też sobie sprawię taki krzaczek.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
HALINKO ,mam nadzieję ,że moja czerwona budleja zakwitnie na czerwono ,bo fioletów mam już dosyć .Najlepiej było by kupić już kwitnącą ,wtedy było by pewne co mamy .
MARYNO,zakupy ogrodowe to sama przyjemność i te nasze chciejstwa też całkiem milutkie .
Dziękuje za pięknego krokusika z pracowitą pszczółką .
GRAŻYNKO ,budleję na prawdę warto mieć ,jest piękna i mnóstwo motyli ją odwiedza .
MARYNO,zakupy ogrodowe to sama przyjemność i te nasze chciejstwa też całkiem milutkie .
GRAŻYNKO ,budleję na prawdę warto mieć ,jest piękna i mnóstwo motyli ją odwiedza .
- JolantaG

WITAJ JADZIU .JAKUCH pisze:Witaj Jolu w ten niedzielny poranek mam nadzieję ,że miło spędzisz dzisiejszy dzień i nazbierasz sił na cały tydzień .
Zapowiadali ,że dzień będzie piękny i słoneczny ,ale u mnie tego nie widać .
Słoneczka ani ciut ,ciut i nie widać ,żeby miało zaświecić .Raczej chyba popada .
Życzę miłej niedzieli .
- ElzbietaaG

- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Joluś, ładny i ciepły dzień dziś mamy. Krokusiki u ciebie zakwitły, widać wiosnę. Twój M piękny zakup zrobił, zna się na rzeczy, mój jest podobnego usposobienia, nie moge z nim do sklepu ogrodniczego wchodzić, bo wszystko by kupował a jak jest jeszcze koloru czerwonego to nie ma rady, wolę sama chodzić na zakupy.
Miłej i słonecznej niedzieli.
- JolantaG

IRENKO ,u mnie dzisiaj wcale nie jest ładnie,pada deszcz ,ale widzę ,że słoneczko jakoś nieśmiało wynurza się zza chmurek .Może i u mnie dzisiaj zaświeci .Irena37 pisze:Witaj Joluś, ładny i ciepły dzień dziś mamy. Krokusiki u ciebie zakwitły, widać wiosnę. Twój M piękny zakup zrobił, zna się na rzeczy, mój jest podobnego usposobienia, nie moge z nim do sklepu ogrodniczego wchodzić, bo wszystko by kupował a jak jest jeszcze koloru czerwonego to nie ma rady, wolę sama chodzić na zakupy.
Masz fajnego M,skoro nawet sam by chciał kupować kwiaty do ogrodu .Mój kupuje tylko wtedy ,gdy mu powiem co ma kupić .
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jolu. Często podglądam Twoją działkę, lecz nie zostawiam śladu. Też jestem ciekawa jaki będzie kolor tej czerwonej budleji. Jak byłam w kwiatonie to czerwonych akurat nie było - były białe, błękitne i fioletowe. A ja czekam czy moja dwuletnia liliowa budleja odbije. Zapomniałam ją zabezpieczyć na zimę, chociaż rok wcześnie również nie zabezpieczałam i cudownie przezimowała. A w tym roku ma popękane nisko łodygi od mrozu. Przycięłam ją nisko, zobaczymy czy ruszy.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki