Bardzo się cieszę , że tyle życzliwych i sympatycznych osób zajrzało do mojego ogródka .
Postaram się wpaść z rewizytą .
Zapomniałam powiedzieć na początku mojego wątku o osobie , dzięki której zaistniałam na Forum Ogrodniczym
To zasługa mojej siostry Ani - " Raczek ", pomogła mi komputerowo , dostałam od niej rycynusa i daturę na dobry początek.
Iza - milin będzie rósł na zachodniej stronie , to nie najlepsze miejsce .A na targi na następny rok jedziemy jak najbardziej !
Kasiu - winorośl lubi ciepełko i nagrzaną słoneczną ścianę , mój rośnie od zachodu , słoneczko zagląda tam tylko w południe na kilka godz.
Niestety nie mam innego miejsca na posadzenie ,po po prostu muszę posadzić coś cieniolubnego ,poprzednio rósł tam powojnik jednoroczny i miał się dobrze .
Agnieszko - tyle komplementów , że zaczęłam patrzeć inaczej na moje brzydkie mury

No, no taras we Włoszech !
Piękne porównanie ale trochę na wyrost , chyba że mnie chciałaś zmobilizować ? To na pewno Ci się udało.
Marzą mi się na moim tarasie iglaki , które widziałam na targach w Starym Polu ...a nawet śnią po nocach !
oto moje wymarzone tuje i cyprysy