Witam wszystkich kochających ogrody i pracę w nich .Mój ogród nie jest duży i prowadzony metodą prób i błędów.To taki troszkę misz ,masz.Nie pracuję zawodowo ,więc mam dużo czasu ,aby się zająć domem i ogrodem.Mam męża ,córkę [20],syna[17],psa [murzyna ]i dwie kotki.
te różyczki są dla wszystkich ,którzy zechcą mnie odwiedzić. :P
super, bardzo lubię eksperymentować, więc z ciekawością poczytam o Twoich metodach...
no i przybliż nam swoją miejscowość, żebyśmy wiedzieli gdzie jej szukać na mapie...
Potaśnia to mała miejscowość w południowej Wielkopolsce.Większe miejscowości w pobliżu to Ostrzeszów ,Syców,Oleśnica ,Kalisz,Poznań ,Wrocław.
Próbuje dodać zdjęcia ,ale coś mi nie wychodzi .Jedno dodałam i dalej ani rusz.
Pomóżcie.
Asiu dziękuje za pomoc w usunięciu podwójnego zdjęcia .Rzeczywiście jest tu wiele osób skorych do pomocy .Dziękuje i mam nadzieję ,że będe mogła się odwdzięczyć.Koteczki ,to same rozrabiaki ,troszkę już poniszczyły ,zwłaszcza kwiaty doniczkowe ,bo lubią się w nich wylegiwać.Halinko tobie przede wszystkim dziękuje ,bo tylko dzięki tobie tutaj trafiłam. ;:12 ;:2
Witaj Jolu ! Miło widzieć kogoś z Wielkopolski ! Masz dobrze,że Twój ogródek jest przy domu,bo możesz wszystko kontrolować na bieżąco . Jak tylko się uporasz ze zdjęciami, to na pewno zobaczymy Twoje dzieło w pełnej okazałości . Trochę wędruję po ogrodach i widzę,że nie tylko Ty masz kłopot z fotkami...ja również ;) Nawet się trochę zniechęciłam,bo mam zbyt mało czasu,żeby się solidnie przyłożyć do nauki wstawiania zdjęć...a mówią,że to całkiem proste....Mam sporo zdjęć z działki,które chętnie bym pokazała,ale cóż...muszę się najpierw nauczyć !!! Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie