A ptaki jak świergolą

Czas się wziąć za prace ogródkowe, bo wiosna nas może zaskoczyć
Renatko, a masz w nadmiarze?

)Nadzieja umiera ostatnia...

aż się cieplej na
 aż się cieplej na   zrobiło - oby do wiosny !!!
 zrobiło - oby do wiosny !!!

. Piękne są i szczerze Ci ich zazdroszczę
 . Piękne są i szczerze Ci ich zazdroszczę   . A Eden Rose faktycznie jest piękna i całkiem dobrze sobie radzi na tym płocie. Na murze mogłaby wyglądać bosko
 . A Eden Rose faktycznie jest piękna i całkiem dobrze sobie radzi na tym płocie. Na murze mogłaby wyglądać bosko   . W mordę ale ja mam teraz rozterki .... niby stodoła wielka ale południowe stanowisko jest tylko przy jednej ścianie
 . W mordę ale ja mam teraz rozterki .... niby stodoła wielka ale południowe stanowisko jest tylko przy jednej ścianie   W dodatku ta jest najbardziej widoczna i chciałabym by była na prawdę ładna i różnorodna . Wiosna coraz bliżej i jakoś tak czuje, że zimy już nie będzie ... obym miała rację
  W dodatku ta jest najbardziej widoczna i chciałabym by była na prawdę ładna i różnorodna . Wiosna coraz bliżej i jakoś tak czuje, że zimy już nie będzie ... obym miała rację   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

)Nadzieja umiera ostatnia... tylko, że ja wzięłam ją jako czerwoną
 tylko, że ja wzięłam ją jako czerwoną 

.Tylko zastanawia mnie jak Ty je zimujesz i jak wielkie są te donice . Miałabyś coś przeciwko gdybym faktycznie zgapiła ten pomysł ?? Chciałabym zazielenić wschodnią ścianę stodoły ale tam mam chodnik więc pomyślałam o skrzyniach
 .Tylko zastanawia mnie jak Ty je zimujesz i jak wielkie są te donice . Miałabyś coś przeciwko gdybym faktycznie zgapiła ten pomysł ?? Chciałabym zazielenić wschodnią ścianę stodoły ale tam mam chodnik więc pomyślałam o skrzyniach   ,
 ,
 Muszę wymienić gnijącą drewnianą palisadę ichciałabym coś takiego
  Muszę wymienić gnijącą drewnianą palisadę ichciałabym coś takiego  
  Czym i jak
  Czym i jak