Przepiękne są Twoje storczyk! Wprost nie można oczu oderwać
  Przepiękne są Twoje storczyk! Wprost nie można oczu oderwaćChciałam Ci bardzo serdecznie podziękowac! Mam nadzieję że się nie obrazisz. Jako nowiutka posiadaczka pierwszego storczyka (z całą pewnością nie ostatniego, tyle wiedziałam juz 5 min. po dokonaniu zakupu
 ) okropnie się denerwowałam że moje nowe maleństwo nie ma szans na przeżycie w północnym pokoju, ale Twój wątek dał mi nadzieję. Przeszukuję internet juz od kilku dni i trochę sie uspokoiłam. (nie zeby całkiem, ale przynajmniej trochę
 ) okropnie się denerwowałam że moje nowe maleństwo nie ma szans na przeżycie w północnym pokoju, ale Twój wątek dał mi nadzieję. Przeszukuję internet juz od kilku dni i trochę sie uspokoiłam. (nie zeby całkiem, ale przynajmniej trochę   ) Jeszcze raz serdecznie dziękuję za pokazanie jak piękne mogą być storczyki chodowane od północy!
 ) Jeszcze raz serdecznie dziękuję za pokazanie jak piękne mogą być storczyki chodowane od północy!

jak dasz storczykom serduszko to na pewno sie odwdzięczą
 jak dasz storczykom serduszko to na pewno sie odwdzięczą 

o kurczę
 o kurczę   Dorelo, ależ Ty masz pokłady cierpliwości  ;:228 o zdolnościach nie wspominając
 Dorelo, ależ Ty masz pokłady cierpliwości  ;:228 o zdolnościach nie wspominając   Gratuluję
 Gratuluję 

Czy ja dobrze zrozumiałam...zakwitło u Ciebie dopiero po 4 latach? Choruję na 'Oncidium' od dawna, ale czy będę miała tyle cierpliwości w oczekiwaniu na kwitnienie.
 Czy ja dobrze zrozumiałam...zakwitło u Ciebie dopiero po 4 latach? Choruję na 'Oncidium' od dawna, ale czy będę miała tyle cierpliwości w oczekiwaniu na kwitnienie.