Ja w tę sobotę wybieram się na targi do Starego Pola, ale raczej tak z przyzwyczajenia. Obawiam się, że "szału" nie będzie. Po pierwsza wiosna przyszła mocno opóźniona, a po drugie z biegiem czasu człek się robi coraz bardziej wybredny.

Oj nieprędko nadrobię zaległości...
  Oj nieprędko nadrobię zaległości... 
   wypiliśmy w komfortowej temperaturze
  wypiliśmy w komfortowej temperaturze  
 A Ty myślisz, że ja się nie "ściekłam"Pacynka pisze:...Ja byłabym ściekła...
 Miałam ochotę ze złości się w d... ugryźć, ale nie jestem tak wygimnastykowana
 Miałam ochotę ze złości się w d... ugryźć, ale nie jestem tak wygimnastykowana  

Nie boisz się majowych przymrozków? Ja sadzę tak, żeby zielone pokazało się już po Zośce. Troszkę zazdroszczę Ci powojników. U mnie nie specjalnie chcą rosnąć. Pewnie za słaba gleba..
 Nie boisz się majowych przymrozków? Ja sadzę tak, żeby zielone pokazało się już po Zośce. Troszkę zazdroszczę Ci powojników. U mnie nie specjalnie chcą rosnąć. Pewnie za słaba gleba..
 -opłacę.
 -opłacę.

Dlatego tak mi szkoda i nie mogę sobie darować swojej głupoty
  Dlatego tak mi szkoda i nie mogę sobie darować swojej głupoty  
  A teraz chodzę, oglądam i wcale nie mam odruchu pakowania każdej rośliny do koszyka. Inna sprawa - że na przykład w ogóle nie było pierwiosnków - a na jakiegoś interesującego egzemplarza na pewno bym się skusiła...
 A teraz chodzę, oglądam i wcale nie mam odruchu pakowania każdej rośliny do koszyka. Inna sprawa - że na przykład w ogóle nie było pierwiosnków - a na jakiegoś interesującego egzemplarza na pewno bym się skusiła... 

hurra
 hurra  

. I ja pozbyłam się odruchu kupowania wszystkiego co mi w ręce wpadnie  a jak się jakiejś roślinki naoglądam na FO  to już mam przesyt i wolę miejsce u siebie przeznaczyć  na mniej popularną roślinkę, choć udaje się to na krótko ...
 . I ja pozbyłam się odruchu kupowania wszystkiego co mi w ręce wpadnie  a jak się jakiejś roślinki naoglądam na FO  to już mam przesyt i wolę miejsce u siebie przeznaczyć  na mniej popularną roślinkę, choć udaje się to na krótko ...  

-narobiłas mi nia apetytu
 -narobiłas mi nia apetytu  -zazdraszczam
 -zazdraszczam 
  Człowiek patrzy, porównuje i dostaje kompleksów...
   Człowiek patrzy, porównuje i dostaje kompleksów...