Wczoraj byłam z Fionką mojej mamy na manicure - jak zwykle kocica nie doceniła tego, że o nią dbam i podrapała mi ręce, nie wspominając o tonach sierści jakie zostawiła na moim ubraniu, a przed doktorem udawała tygrysa

Popieram Cię !mnóstwo kotów,psów i innych porzuconych zwierząt czeka na domy!safiori pisze:Dziewczyny nie żałujcie tak że wasze koty nie mogą mieć potomstwa zobaczcie jakie cudeńko szuka domu ale najpierw muszę je wyleczyć bo niemal cały jest łysy
Tak że naprawdę jest mnóstwo ślicznych kotów które nie mają swoich domów i ludzi a chciałyby mieć, każdy kotek który urodzi się naszym domowym kotkom, zabiera szansę na dom tym kotom które ich nie mają bo urodziły się gdzieś pod krzakiem czy śmietnikiem.
A ja twierdzę, że to nieprawda, teoria ukuta przez tych, co kotów nie lubią i nie rozumieją, których drażni koci indywidualizm.Clear pisze:Nigdy bym nie pomyslała że koty mogą być tak wdzięczne. Zawsze mi się wydawało że kot to taki trochę samolub, nic bardziej mylnego. Co prawda kotka która jest u nas jakies 3 lata nigdy specjalnie nie okazywała uczuć w stosunku do nas , ale za to jej synek kocurek obdarza nas podwójnie swoją kocią miłością. Zawsze mi powtarzano że kot się przyzwyczaja do miejsca a nie do człowieka heh... ja po swoich kotach widzę że nie jest to regułą