Mój ogród - grazyna45

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JSZFRED
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Na dzisiaj tak, ale piękne ujęcia, szyszki rewelka super,
Dużo zdrówka,
Pozdrowionka
:P
Pozdrawiam Asiorek

Asiorlinki
Awatar użytkownika
grazyna45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2008, o 16:23
Kontakt:

Post »

Asiorku dziekuje za kolejne odwiedziny--cieszę się ogromnie,ze mogę Was wszystkich tu gościć.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i miłych moderatorów forum,którzy służą pomocą,a szczególnie-Ka-Ro-zapraszam grazyna45
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Grażynko z wielką przymenością pooglądałam kolene Towoje zdjęcia.

Mam pytanie.. czy masz zdjęcie tej skarpy po lewej stronie bramy (na wprost) nie wiem czy mnie rozumiesz.

Mam podobną sytuację. Bramę i po lewej stronie od bramy skarpa. I myslę nad zagospodarwniem tej skarpy. Tyle, że dalej (pod skarpą) jest dom i jakoś tę skarpę trzeba zabezpieczyć. Dlatego podglądam różne rozwiązania u forumowczów :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
żaża
200p
200p
Od: 28 lut 2008, o 18:45

Post »

Grażynko, ale masz ładny i zadbany ogród. Nachylenia przy tarasie wyglądają fantastycznie, jakby kwiaty z nich spływały. Gdybym miała usiąść to na ławeczce w głębi, za zakolami trawnika i wyspami iglaków - bardzo mi się to miejsce podoba.
Edyta
Awatar użytkownika
miaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2008, o 13:58

Post »

Grażynko - widzę, że masz piękny złotokap :P :P :P i te szyszki tez świetne :D
Awatar użytkownika
grazyna45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Izo,domyslam sie o ktora skarpę tobie chodzi.Ona ma dopiero rok,urządzam ją i ciągle mam nowe pomysły.Zrobię kilka zddjęć,abyś mogła cos podpatrzeć.Dziękuję za wizytę -zapraszam grazyna45
Awatar użytkownika
grazyna45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Edytko i Dorotko-dziękuję wam za wejscie do mojego ogrodka i zostawienie wizytowki-przyjde do was z rewizyta.Złotokap to moj jeden z wielu ulubionych krzewow kwitnacych.Przez kilka lat nie chciał sie zaaklimatyzować w moim ogrodzie,ale w tym roku juz mi dziękuje za opieke.Lubię go za nasycenie koloru zołtego i zielonego-pieknie to wygląda.Szyszki sa na jodle koreanskiej,ktora mi troche choruje i nie moge wysledzić jaki to szkodnik chce ją wykonczyc .Na razie my wygrywamy ze szkodnikiem.Pozdrawiam i zapraszam grazyna45
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

grazyna45 pisze:Izo,domyslam się o ktora skarpę tobie chodzi.Ona ma dopiero rok,urządzam ją i ciągle mam nowe pomysły.Zrobię kilka zddjęć,abyś mogła cos podpatrzeć.Dziękuję za wizytę -zapraszam grazyna45
Dziękuję. Najbardziej zależy mi na połączeniu skarpy z trawnikiem. Jak to zabezpieczyć ?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
grazyna45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Prosze- następne fotki
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

Witaj Grażynko.Jaki ładny masz tarasik,parasolkę też już widziałam,jest w moim kolorze,a wszystko to otoczone cudnymi roślinkami ,aż chce się przysiąść u Ciebie na małą chwileczkę.....
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
Awatar użytkownika
grazyna45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Byłam u Ciebie Bozenko, czekam na fotki ze spaceru-wiem,ze nas mile zaskoczysz.u mnie wkrótce trochę będzie przerwy w pracy .Pozdrawiam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

Witam Cię.Jak miło,że wpadłaś do mnie.Spacerek bardzo udany ,a przy tym obfitował w wiosenne samakołyki z działki mojej mamci........... ;:36
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
Awatar użytkownika
mora1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2006, o 17:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Grażynko :D . Ogród masz śliczny, taki dopieszczony i bardzo zadbany. Bardzo ładnie to wszystko wygląda, dużo kolorów i piękna zieleń.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przeszłam powolutku, spacerkiem, rozglądając się wokoło, uważając na schodki i krawężniki (:D), obchodząc większe roślinki dookoła, a nad mniejszymi przechodząc górą. Siedziałam też przy stoliczku, wieczorem, przy świetle lamp, ale komary mnie zjadły... Ciebie nie gryzą?

Jest cudnie! Podziwiam, zazdroszczę pomysłu i wykonania, nie zazdroszczę wysiłku i zmęczenia... Ale wynik jest imponujący!!!

Grażyno, a jak robicie brzeg trawnika tuż przy rabatach czy chodnikach? Wycinacie czymś? I czy te plamy fioletu czy różu to floksik szydlasty, czy coś innego? I czy masz też jakieś zioła, bo to mi chyba umknęło.

Zdjęcia wstawiasz już sama, czy nadal dziecię cię wspomaga? Jeśli sama, to całkiem nieźle ci to idzie :) Ale na koniec muszę poprosić, żebyś używała polskich liter, zdecydowanie łatwiej się czyta posty "z ogonkami" :D
Dziękuję ;:100
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
grazyna45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

dziękuję Moniko-byłam u Ciebie jeszcze raz-masz w ogrodzie mnóstwo kwiatów kwitnących-cudownie to wygląda ipiękna zieleń-pozdrawiam grazyna45
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”