Mój ogród - grazyna45
Grażynko z wielką przymenością pooglądałam kolene Towoje zdjęcia.
Mam pytanie.. czy masz zdjęcie tej skarpy po lewej stronie bramy (na wprost) nie wiem czy mnie rozumiesz.
Mam podobną sytuację. Bramę i po lewej stronie od bramy skarpa. I myslę nad zagospodarwniem tej skarpy. Tyle, że dalej (pod skarpą) jest dom i jakoś tę skarpę trzeba zabezpieczyć. Dlatego podglądam różne rozwiązania u forumowczów
Mam pytanie.. czy masz zdjęcie tej skarpy po lewej stronie bramy (na wprost) nie wiem czy mnie rozumiesz.
Mam podobną sytuację. Bramę i po lewej stronie od bramy skarpa. I myslę nad zagospodarwniem tej skarpy. Tyle, że dalej (pod skarpą) jest dom i jakoś tę skarpę trzeba zabezpieczyć. Dlatego podglądam różne rozwiązania u forumowczów
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- grazyna45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 maja 2008, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Edytko i Dorotko-dziękuję wam za wejscie do mojego ogrodka i zostawienie wizytowki-przyjde do was z rewizyta.Złotokap to moj jeden z wielu ulubionych krzewow kwitnacych.Przez kilka lat nie chciał sie zaaklimatyzować w moim ogrodzie,ale w tym roku juz mi dziękuje za opieke.Lubię go za nasycenie koloru zołtego i zielonego-pieknie to wygląda.Szyszki sa na jodle koreanskiej,ktora mi troche choruje i nie moge wysledzić jaki to szkodnik chce ją wykonczyc .Na razie my wygrywamy ze szkodnikiem.Pozdrawiam i zapraszam grazyna45
Dziękuję. Najbardziej zależy mi na połączeniu skarpy z trawnikiem. Jak to zabezpieczyć ?grazyna45 pisze:Izo,domyslam się o ktora skarpę tobie chodzi.Ona ma dopiero rok,urządzam ją i ciągle mam nowe pomysły.Zrobię kilka zddjęć,abyś mogła cos podpatrzeć.Dziękuję za wizytę -zapraszam grazyna45
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Grażynko
. Ogród masz śliczny, taki dopieszczony i bardzo zadbany. Bardzo ładnie to wszystko wygląda, dużo kolorów i piękna zieleń.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przeszłam powolutku, spacerkiem, rozglądając się wokoło, uważając na schodki i krawężniki (:D), obchodząc większe roślinki dookoła, a nad mniejszymi przechodząc górą. Siedziałam też przy stoliczku, wieczorem, przy świetle lamp, ale komary mnie zjadły... Ciebie nie gryzą?
Jest cudnie! Podziwiam, zazdroszczę pomysłu i wykonania, nie zazdroszczę wysiłku i zmęczenia... Ale wynik jest imponujący!!!
Grażyno, a jak robicie brzeg trawnika tuż przy rabatach czy chodnikach? Wycinacie czymś? I czy te plamy fioletu czy różu to floksik szydlasty, czy coś innego? I czy masz też jakieś zioła, bo to mi chyba umknęło.
Zdjęcia wstawiasz już sama, czy nadal dziecię cię wspomaga? Jeśli sama, to całkiem nieźle ci to idzie
Ale na koniec muszę poprosić, żebyś używała polskich liter, zdecydowanie łatwiej się czyta posty "z ogonkami"
Dziękuję
Jest cudnie! Podziwiam, zazdroszczę pomysłu i wykonania, nie zazdroszczę wysiłku i zmęczenia... Ale wynik jest imponujący!!!
Grażyno, a jak robicie brzeg trawnika tuż przy rabatach czy chodnikach? Wycinacie czymś? I czy te plamy fioletu czy różu to floksik szydlasty, czy coś innego? I czy masz też jakieś zioła, bo to mi chyba umknęło.
Zdjęcia wstawiasz już sama, czy nadal dziecię cię wspomaga? Jeśli sama, to całkiem nieźle ci to idzie
Dziękuję
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."