Dziękuję bardzo empuzo, za miłe przywitanie Już teraz nasz ogródek bardzo się zmienił, choć nie tak jakbym tego chciała. Marzy mi sie oczko w ogródku. Już niedługo zamieszczę nowe fotki..Pozdrawiam serdecznie.
Witaj Bożenko,już od jakiegoś czasu przechadzam sie po ogrodach na forum, wstąpiłam oczywiście i do Twojego i muszę powiedzieć,że mój ogródek przydomowy to,, małe miki"w porównaniu do innych ale i tak mnie cieszy.Oto kilka wiosennych fotek robionych przez moja córę, ukazujących przed ogród - wejście na posesję :
A to moja jodełka koreańska:
A to kwiatuszki w moim ogrodzie :
Mam do was ogromną prośbę, czy możecie nauczyć mnie jak się wkleja zdjęcia bezpośrednio na forum, w moim profilu. Niestety mam z tym problem
Witaj Bożenko!
Zdjęcia wkleja sie tak samo jak to robisz do tej pory...
tylko wybierz inny adres zdjęcia do wklejenia na forum.
Po wgraniu zdjęcia masz w Fotosiku kilka opcji ...najedź myszka na poszczególne adresy i przeczytaj co pisze w zielonym dymku... i szukaj następnego adresu,który spowoduje ,że wstawisz na forum miniaturkę a po kliknięciu zdjęcie sie powiększy...
Popróbuj nie ma innego wyjścia ,ale będzie dobrze.
Tymczasem ,dotychczas wstawione na forum zdjęcia postaram się wkleić inaczej.
Pozdrawiam
Masz bardzo zadbany i dobrze pomyślany ogródek, na zdjęciach widać doskonale ile pracy włożyłaś wraz z rodziną w ten kawałek terenu i jake wspaniałe efekty udało się wam osiągnąć. Bardzo mi się podoba zarówno pomysł jak i wykonanie
Piesio jest wspaniały, moi sąsiedzi mają takie cudo, więc wiem jak są one pocieszne
Witaj !Ale Twój ogródek ślicznie wygląda obecnie,jest tak dopracowany w szczegółach.Jak juz zaraziłaś się chorobą "ogrodomaniactwa" to będziesz chciała miec coraz to inną roślinkę i wkrótce może braknąc miejsca jak innym do posadzenia jej.Mnie to na razie nie grozi,gdyż mam problem ,czym ją zagospodarowac.Pozdrawiam i zapraszam -Zuzia.
KaRo dziękuje za pomoc, będę walczyła z wklejaniem tych zdjęć może mi sie uda
Grzegorzu B, Zuziu55 ślicznie dziękuję za miłe słowa. Zuziu masz racje już jestem zarażona ,,ogrodomaniactwem",a że miejsca w ogrodzie mam niewiele z tymi nasadzeniami może być różnie , po pewnym czasie okaże sie,że rośnie jedno na drugim.
Tutaj http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=10975
znajdziesz pomoc jak zmniejszać zdjęcia.
Proponuję Ci zmniejszanie ich do wielkości ok. 600x500 pikseli.
Jest to wystarczająca wielkość do zobaczenia tego co chcemy zobaczyć a jednocześnie zdjęcia wklejają się szybciej na forum.
Najpierw sobie wszystkie zmniejsz a potem wgrywaj Fotosikiem.
Powodzenia
Dziekuje bardzo Bozenko za zaproszenie do Twejego ogrodu.Nie moge uwierzyc ,ile wykonalas pracy w ciagu 2 lat-brawo.Sliczny ogrod,widze jukki ogrodowe,wierzby,skalniaki-zagwinek i plomyk szydlasty oraz wiele innych -jest co podziwiwac -tak dalej -powodzenia