Dziękuję za miłe słowa

. Właśnie wróciłam z działki po dłuższym pobycie. Właściwie pogoda mnie trochę wygnała...ale od jutra znów ma być ciepło więc pewnie znów pojadę. Podlewać nie potrzeba bo codziennie prawie pada, ale na szczęście w nocy a w dzień bardzo ładna pogoda.
 . Właśnie wróciłam z działki po dłuższym pobycie. Właściwie pogoda mnie trochę wygnała...ale od jutra znów ma być ciepło więc pewnie znów pojadę. Podlewać nie potrzeba bo codziennie prawie pada, ale na szczęście w nocy a w dzień bardzo ładna pogoda.   . Wiadomo co się z deszczem wiąże ..chwasty rosną na potęgę a ja mam co robić.
 . Wiadomo co się z deszczem wiąże ..chwasty rosną na potęgę a ja mam co robić.   . No i żeby nie było że tylko chwasty to powiem że i kwitnących też troszkę jest. Lada dzień zaczną kwitnąć lilie na potęgę. Sama jestem ciekawa jakie się uratowały przed mrozami.
 . No i żeby nie było że tylko chwasty to powiem że i kwitnących też troszkę jest. Lada dzień zaczną kwitnąć lilie na potęgę. Sama jestem ciekawa jakie się uratowały przed mrozami.   
  To także moje ulubione kwiaty.
  To także moje ulubione kwiaty.  . Co do RH...zostały mi tylko dwa w tym jeden nadający się już tylko do wykopania. Także myślę że azalie są mniej kłopotliwe i te chcę jeszcze dokupić.
 . Co do RH...zostały mi tylko dwa w tym jeden nadający się już tylko do wykopania. Także myślę że azalie są mniej kłopotliwe i te chcę jeszcze dokupić.  . Jak pogoda...smyk na działkę, jak się ochłodzi do domu. Mimo wszystko cieszę się choć z tego a z kolorków na działce najbardziej.
 . Jak pogoda...smyk na działkę, jak się ochłodzi do domu. Mimo wszystko cieszę się choć z tego a z kolorków na działce najbardziej.  

Pięknie uformowany cyprysik?- extra! no i naparstnice... bardzo je lubię!
 Pięknie uformowany cyprysik?- extra! no i naparstnice... bardzo je lubię!

ślicznie pokazałaś swoje królestwo...mam dobrą nowinę rozjaśnia się ...może pogodynka ma rację...
 ślicznie pokazałaś swoje królestwo...mam dobrą nowinę rozjaśnia się ...może pogodynka ma rację...  

ogród uroczy, foteczki piękne
 ogród uroczy, foteczki piękne   

. Mnie już nie zawsze to się udaje.
 . Mnie już nie zawsze to się udaje.   

Nie ma czym oddychać i sił brakuje. Z podlewaniem ...bardzo mało podlewam bo czasem nocami padało. Teraz zrobiłam oprysk na chwasty więc z dzień, dwa się wstrzymuję. Zresztą póki co sucho nie jest.
 Nie ma czym oddychać i sił brakuje. Z podlewaniem ...bardzo mało podlewam bo czasem nocami padało. Teraz zrobiłam oprysk na chwasty więc z dzień, dwa się wstrzymuję. Zresztą póki co sucho nie jest.  Lilie faktycznie zaczynają kwitnąć..tylko wszystkie jak na razie w jednym kolorze. Już zaczynam mieć złe myśli. Czyżby inne wymarzły.
 Lilie faktycznie zaczynają kwitnąć..tylko wszystkie jak na razie w jednym kolorze. Już zaczynam mieć złe myśli. Czyżby inne wymarzły.   
  Co ja bym bez ciebie zrobiła.
 Co ja bym bez ciebie zrobiła.  . A to coś..to ryneczkowy zakup. Pewnie jednoroczne, choć pani ryneczkowa zapewniała że wieloletnie...choć nazwy nie znała.
 . A to coś..to ryneczkowy zakup. Pewnie jednoroczne, choć pani ryneczkowa zapewniała że wieloletnie...choć nazwy nie znała.   

Jak się rozrosną, to będzie istne żurawkowe szaleństwo
 Jak się rozrosną, to będzie istne żurawkowe szaleństwo