Pięknie obfocone, dorodne i takie różnorodne. Czekam też na Twoje monardy.
 Pięknie obfocone, dorodne i takie różnorodne. Czekam też na Twoje monardy. Coraz bardziej mi się podobaja, moja rozrosła się w piekną kępę, widać miejsce jej odpowiada, bo dwie inne padły szybko na mączniaka.
Milutkiego dnia

Myślałam, że takie rzeczy to tylko u Igi żurawkowej
  Myślałam, że takie rzeczy to tylko u Igi żurawkowej 

To prawda że forum nakręca... zauważyłam również że i ceny róż poszły sporo w górę...AGNESS pisze: Witaj Gabrysiu
Ja też wcześniej u nich kupowałam i też było ok....dlatego też wydaje mi się, że reklama na Forum swoje zrobiła, mieli mnóstwo zamówień i po prostu nie podołali takiemu nawałowi....

Przynajmniniej im ta pogoda nie szkodzi.
 Przynajmniniej im ta pogoda nie szkodzi.

, uwielbiam żurawki ...są takie różnorodne i piękne...
 , uwielbiam żurawki ...są takie różnorodne i piękne... 

Ale faktycznie już troszkę tych ślicznych roślinek u mnie rośnie
  Ale faktycznie już troszkę tych ślicznych roślinek u mnie rośnie  

cudne
  cudne   Żurawki faktycznie ślicznie teraz rosną i języczki, i hosty
 Żurawki faktycznie ślicznie teraz rosną i języczki, i hosty  

I lilie przecudne pochłaniam je wizualnie a co tam nie zawszę widzi się takie widoczki
   I lilie przecudne pochłaniam je wizualnie a co tam nie zawszę widzi się takie widoczki  

.
 .
 zawróciły nam Wszystkim w głowach - a tu wciąż nowe człowiek nie nadąża oglądać ,a co dopiero kolekcjonować
 zawróciły nam Wszystkim w głowach - a tu wciąż nowe człowiek nie nadąża oglądać ,a co dopiero kolekcjonować  

Ja bardzo lubię żurawki, kwiaty zakwitają i przekwitają....a one wciąż są piękne i zdobią ogród....nawet zimą.....no chyba, że śnieg je zasypie
  Ja bardzo lubię żurawki, kwiaty zakwitają i przekwitają....a one wciąż są piękne i zdobią ogród....nawet zimą.....no chyba, że śnieg je zasypie  
  U mnie już widzę, że jest sporo pomyłek, azjatek prawie nie zamawiałam....a wciąż jakieś zakwitają....tak, że już wiadomo, że nie będzie wszystkich z tych które mi wpadły w oko w katalogu
 U mnie już widzę, że jest sporo pomyłek, azjatek prawie nie zamawiałam....a wciąż jakieś zakwitają....tak, że już wiadomo, że nie będzie wszystkich z tych które mi wpadły w oko w katalogu   

A to pierwsza, która zakwitła
 A to pierwsza, która zakwitła