Dano Twoi mali ogrodnicy mają wspaniały pomysł. Widziałam, na alleg...że sprzedawali cebulki na kilogramy, ja tak kupiłam jedne z tulipanków . Wychodzi bardzo tanio . a krokusików na kilogram wchodzi mnóstwo

Gosiu, no właśnie , kiepsko z tym zadomowieniem sie roślinek....bo niektórym nie dajemy takiej szansy

Ja teraz będę przesadzała Rh....już chyba 3 raz

No właśnie Eluniu po takim powiększaniu rabat wychodzą z czasem różne fale kwiatuszków na rabatach

Piękno pełnych przebiśniegów faktycznie jest ukryte niziutko nad ziemią, ja swoje chyba przesadzę na skalniak, zeby były bardziej widoczne.
Witaj Marcinku

Mam nadzieję, że moje nowe różyczki zadomowią się u mnie i będą ładnie kwitły

Lilijki kocham na równi z nimi i też nie mogę sie doczekać ich kwitnienia....najbardziej tych wszystkich nowinek, których jeszcze nie widziałam

Grażynko ja w ,,cebule.pl,, też kupowałam lilie, wszystkie się zgadzają i pięknie kwitną. Zakupy robiła przed dwoma laty

Jolu mam nadzieję, ze i u mnie różyczka ładnie się zadomowi

Gosiu ja na początku też się rozglądam...a później tak mnie fotografowanie wciąga, ze zapominam o całym świecie i już nie zwracam uwagi czy kogoś dziwią moje dziwne pozycje

Izuś u mnie naprawdę cebulki ładne się trafiły, na początku wątku pokazywałam, są duże i dorodne. Mam nadzieję, ze ładnie zakwitną....naprawdę jestem w szoku, ze niektóre paczki były jakieś felerne,a cebulki kiepskiej jakosci. Zrobię jeszcze parę fotek i pokażę dla porównania...