Dano Twoi mali ogrodnicy mają wspaniały pomysł. Widziałam, na alleg...że sprzedawali cebulki na kilogramy, ja tak kupiłam jedne z tulipanków . Wychodzi bardzo tanio . a krokusików na kilogram wchodzi mnóstwo

Gosiu, no właśnie , kiepsko z tym zadomowieniem sie roślinek....bo niektórym nie dajemy takiej szansy

Ja teraz będę przesadzała Rh....już chyba 3 raz

No właśnie Eluniu po takim powiększaniu rabat wychodzą z czasem różne fale kwiatuszków na rabatach
 Bardzo fajnie to wygląda
 Bardzo fajnie to wygląda  
 Piękno pełnych przebiśniegów faktycznie jest ukryte niziutko nad ziemią, ja swoje chyba przesadzę na skalniak, zeby były bardziej widoczne.
Witaj Marcinku

Mam nadzieję, że moje nowe różyczki zadomowią się u mnie i będą ładnie kwitły

Lilijki kocham na równi z nimi i też nie mogę sie doczekać ich kwitnienia....najbardziej tych wszystkich nowinek, których jeszcze nie widziałam

Grażynko ja w ,,cebule.pl,, też kupowałam lilie, wszystkie się zgadzają i pięknie kwitną. Zakupy robiła przed dwoma laty
 Myślę, że będziesz zadowolona
 Myślę, że będziesz zadowolona  
 Jolu mam nadzieję, ze i u mnie różyczka ładnie się zadomowi
 U Ciebie na pewno pięknie zakwitnie w tym roku, super, ze ładnie przezimowała....oby tak było zawsze
 U Ciebie na pewno pięknie zakwitnie w tym roku, super, ze ładnie przezimowała....oby tak było zawsze  
 Gosiu ja na początku też się rozglądam...a później tak mnie fotografowanie wciąga, ze zapominam o całym świecie i już nie zwracam uwagi czy kogoś dziwią moje dziwne pozycje

Izuś u mnie naprawdę cebulki ładne się trafiły, na początku wątku pokazywałam, są duże i dorodne. Mam nadzieję, ze ładnie zakwitną....naprawdę jestem w szoku, ze niektóre paczki były jakieś felerne,a cebulki kiepskiej jakosci. Zrobię jeszcze parę fotek i pokażę dla porównania...

Teraz chcę podkasać spódniczkę mojej ogromnej tui i posadzić tam Rh, do towarzystwa temu, który już tam mieszka kilka lat. A że Rh mam, to trzeba je przenieść a na ich miejsce posadzić azalie , bo tam więcej słoneczka
 Teraz chcę podkasać spódniczkę mojej ogromnej tui i posadzić tam Rh, do towarzystwa temu, który już tam mieszka kilka lat. A że Rh mam, to trzeba je przenieść a na ich miejsce posadzić azalie , bo tam więcej słoneczka  

Ciemierniki były piękne,  a teraz musiałam prawie wszystkim poobcinać listki, mam nadzieję, ze wybiją ponownie od korzenia
 Ciemierniki były piękne,  a teraz musiałam prawie wszystkim poobcinać listki, mam nadzieję, ze wybiją ponownie od korzenia 

ale innym -dziś mojej mamy urodziny i czekamy na gości
  ale innym -dziś mojej mamy urodziny i czekamy na gości