Ja dalie też podziwiam w innych forumkowych ogrodach ! Sa pieknę.... ale nie mam dla nich miejsca u siebie
Nie bardzo mam nawet miejsce na przechowywanie dali - w drewniej altanie jest zbyt duża wilgotność. Zgniły mi cebule eukomisów

Niestety Wandziu - nie mam nawet najmniejszej piwniczki czy innego nieogrzewanego pomieszczenia. Szkoci są oszczędni w budowaniuwanda7 pisze:AGUNIA, ale pisałaś wcześniej, że chciałabyś mieć begonie w donicach, a bulwy begonii także się przecież zimą przechowuje. Jeśli więc nie będziesz miała gdzie ich zimą trzymać, to co zrobisz z nimi?Ty w ogóle nie masz żadnej piwniczki?

Wandziu nie zamykaj wątku, wiosna tuż, tuż..... U nas w tegionie trochę chłodniej jest, ale nie aż tak źle, przyuważyłem dziś u siebie wchodzące krokusy, a poza tym super pogoda do niektórych prac ogrodowych. Ziemia u mnie rozmarzła, więc wczoraj i dziś usypywałem skalniak.Pora zamknąć wątek aż do wiosny

<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/FadFEvxvMfc" frameborder="0"></iframe>wanda7 pisze:Smutno, szaro, zimno. Gości brak. Chyba wszyscy powyjeżdżali, czy co? Pora zamknąć wątek aż do wiosny