Odnoszę wrazenie, ze Ty swoje mozliwości wykorzystałas znakomicie! Jak jeszcze dosadzisz roslinek, a wszystko urosnie, jak zakwitnie, to mąż ulegnie urokowi kwiatów i odda Ci swój trawnik ;) Świetnie sobie radzisz i jestem pewna, ze od wiosny bedzie u Ciebie kolorowo, przytulnie i ślicznie
Malusieńki mini-ogródeczek Miki
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dopiero gdzieś czytałam, jak KaRo namawiała Cie na pokazanie Twojego ogródeczka. Cieszę się, że dałaś się przekonać
Nawet najmniejszy kawałeczek ziemi daje jakieś mozliwości.
Odnoszę wrazenie, ze Ty swoje mozliwości wykorzystałas znakomicie! Jak jeszcze dosadzisz roslinek, a wszystko urosnie, jak zakwitnie, to mąż ulegnie urokowi kwiatów i odda Ci swój trawnik ;) Świetnie sobie radzisz i jestem pewna, ze od wiosny bedzie u Ciebie kolorowo, przytulnie i ślicznie
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
wszystkie róże dobrze jest obsypać kopczykiem a w mrożne zimy róże pnące warto też owinąć agrowłókniną by pędy nie wymarzły - jeśli ci już długie wyrosły
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Metrów może niewiele, ale sama przekonasz się niebawem, jak wiele roślin można będzie
zmieścić. U mnie jest 9m, ale trawnik z czasem zupełnie zniknął, po prostu nie było wyjścia, albo, albo.
Już teraz masz ślicznie, a co dopiero będzie wiosną !
zmieścić. U mnie jest 9m, ale trawnik z czasem zupełnie zniknął, po prostu nie było wyjścia, albo, albo.
Już teraz masz ślicznie, a co dopiero będzie wiosną !
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Dziękuję Wam wszystkim
Gdyby tylko mój mąż to przeczytał
na razie jest tak samo przejęty tym kawałkiem trawnika jak ja moim ogródeczkiem. Tyle tylko, że ja jestem cierpliwa a on mniej...więc mam większe szanse.
Wyszłam wczoraj porobić ostatnie jesienne zdjęcia i o zgrozo co ujrzałam. Liście trzmieliny mają dziury, wyraźnie ktoś je podżerał chyba. Zdjęcia wstawię w czwartek bo mąż mi nieświadomie zabrał kabel od aparatu i pojechał
To jedna moja zgryzotka
To jednak nie koniec wyszłam przd dom i cóż następny cios....nie wiem co to jest. Mam wysypaną korę, gdy ją troszkę odgarniam to ona pod warstwą zewnętrzna jest biała...jakiś nalot, wydaje mi się, że to grzyb. I nie wiem co teraz. Po powrocie do kraju jak doprowadzalismy do stanu uzyteczności wysypaliśmy korą aby zmniejszyć wegetację wielu chwastów i mchu, który się rozprzestrzenił wśród ogromnych chwastów.
To tyle....wstawię zdjątka jak najszybciej....ale martwię się. Taki mały kawałeczek i coś tam się dzieje. Za domem kora w trochę lepszym stanie, ale w niektórych miejscach to samo
Napiszcie co o tym myślicie....
Wyszłam wczoraj porobić ostatnie jesienne zdjęcia i o zgrozo co ujrzałam. Liście trzmieliny mają dziury, wyraźnie ktoś je podżerał chyba. Zdjęcia wstawię w czwartek bo mąż mi nieświadomie zabrał kabel od aparatu i pojechał
To tyle....wstawię zdjątka jak najszybciej....ale martwię się. Taki mały kawałeczek i coś tam się dzieje. Za domem kora w trochę lepszym stanie, ale w niektórych miejscach to samo
Napiszcie co o tym myślicie....
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miko witaj! :P
Fajnie, że nam po woli prezentujesz swój uroczy ogródek
Baaardzo ciekawie się zapowiada, ponieważ mimo początków już jest w nim pięknie - już ciekawe okazy roślin posiadasz w swojej kolekcji, a jak jeszcze coś dokupisz, coś dostaniesz od forumowiczów... 
Fajnie, że nam po woli prezentujesz swój uroczy ogródek

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Miko, u mnie pod liśćmi kora też tak wygląda. Miejmy nadzieję, że wiosną wszystko wróci do normy.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki