Działkowa kondycja
Działkowa kondycja
Z jednej strony cieszę się, że nowy sezon się zbliża, ale z drugiej obawiam jak po miesiącach 'zimowego zastoju' znowu poradzić sobie z ogólnymi bólami mięśni , stawów, kręgosłupa, by nie czuć się jak po wojskowej zaprawie
Może radzicie sobie z tym jakoś, może jakieś ćwiczenia teraz robić, ale jakie? Na dodatek mam uczulenie słoneczne i kiedy w kwietniu 'obejrzy' mnie słoneczko, wyglądam upiornie
Z tym sobie jednak poradziłam stosując kremy z wysokim filtrem, ale z tym straszliwym zmęczeniem, że ledwie nogi wlokę wieczorem i następnego dnia, to nie wiem jak
Może jakieś kąpiele?
-
tadeusz48
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja już jestem w takim wieku , że jak boli, to znaczy że żyje, jak przestanie boleć to znaczy że już po mnie.
Wydaje mi się że większość z nas, prowadzących siedzący tryb życia wiosną musi rozprostować kości, jedyna rada, to nie rzucać się od razu do ciężkiej pracy, a że poboli .... o już napisałem wyżej.
Wydaje mi się że większość z nas, prowadzących siedzący tryb życia wiosną musi rozprostować kości, jedyna rada, to nie rzucać się od razu do ciężkiej pracy, a że poboli .... o już napisałem wyżej.