Działkowa kondycja

Ogólne tematy działkowe, nowości w ogrodnictwie
ODPOWIEDZ
selli7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 gru 2008, o 17:55

Działkowa kondycja

Post »

Z jednej strony cieszę się, że nowy sezon się zbliża, ale z drugiej obawiam jak po miesiącach 'zimowego zastoju' znowu poradzić sobie z ogólnymi bólami mięśni , stawów, kręgosłupa, by nie czuć się jak po wojskowej zaprawie :? Może radzicie sobie z tym jakoś, może jakieś ćwiczenia teraz robić, ale jakie? Na dodatek mam uczulenie słoneczne i kiedy w kwietniu 'obejrzy' mnie słoneczko, wyglądam upiornie :lol: Z tym sobie jednak poradziłam stosując kremy z wysokim filtrem, ale z tym straszliwym zmęczeniem, że ledwie nogi wlokę wieczorem i następnego dnia, to nie wiem jak :? Może jakieś kąpiele?
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

dostalam od dzieci prezent "matę tlenowa" do wanny, lubie tak sobie poleżec oczywiscie nie za długo ok.15 minut, szczególnie nogi odpoczywają!dla mnie to jest masaż, nie uzywam żadnych olejków itp.
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja już jestem w takim wieku , że jak boli, to znaczy że żyje, jak przestanie boleć to znaczy że już po mnie.

Wydaje mi się że większość z nas, prowadzących siedzący tryb życia wiosną musi rozprostować kości, jedyna rada, to nie rzucać się od razu do ciężkiej pracy, a że poboli .... o już napisałem wyżej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe tematy działkowe i ogrodowe - Dyskusje OGÓLNE, NOWOŚCI”