Storczyki moni ;)
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Monia gratulacje , to co widać to maluśkie maleństwo ale urośnie. Życzę Ci lepszego samopoczucia, bo te pierwsze tygodnie jak piszesz czułaś się kiepsko. Trzymaj się zdrowo i zaglądaj do nas na forum. 

Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochana

Informuj Nas na bieżąco

Reakcja Rodzinki,w szczególności synka na medal

Jak już Ci pisałam wcześniej -Dbaj(cie) o Siebie ;:2
Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
-
- ZBANOWANY
- Od: 8 lip 2008, o 13:03
-
- 100p
- Od: 29 sty 2008, o 16:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moni i ja przyłączam się do gratulacji. Piękne zdjęcie a jeszcze piękniejszy, optymistyczny widok.
Skoro forum zaraża storczykomanią to mam nadzieję, że i takie osobiste keiki też zaraźliwe się rozniosą do wszystkich tych, którzy z niecierpliwością na nie czekają :P .
Kiedy już keiki będzie na tyle samodzielne i oddzieli się od "rośliny" matecznej, to nie trzymaj nas w niepewności i szybciutko chwal się swoim najcenniejszym, najmłodszym "kwiatuszkiem".
Jeszcze raz serdeczne gratulacje i życzę Ci znośnego samopoczucia i aby czas oczekiwania był radosny i szybciutko upłynął.

Skoro forum zaraża storczykomanią to mam nadzieję, że i takie osobiste keiki też zaraźliwe się rozniosą do wszystkich tych, którzy z niecierpliwością na nie czekają :P .
Kiedy już keiki będzie na tyle samodzielne i oddzieli się od "rośliny" matecznej, to nie trzymaj nas w niepewności i szybciutko chwal się swoim najcenniejszym, najmłodszym "kwiatuszkiem".
Jeszcze raz serdeczne gratulacje i życzę Ci znośnego samopoczucia i aby czas oczekiwania był radosny i szybciutko upłynął.

- Agita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja tez Ci bardzo gratuluję, choć nieco w tyle za innymi
Niech Ci maluszek za bardzo nie dokucza i niech zdrowo rośnie!
Pewnie teraz odpuścisz trochę storczykom, a one nie raz skorzystają z okazji by Cię zaskoczyć, w końcu /podobno/ lubią takie pozostawienie samopas ;)
[Uważaj na chemię, bardzo szkodzi dzidziom w brzuszku!]

Pewnie teraz odpuścisz trochę storczykom, a one nie raz skorzystają z okazji by Cię zaskoczyć, w końcu /podobno/ lubią takie pozostawienie samopas ;)
[Uważaj na chemię, bardzo szkodzi dzidziom w brzuszku!]
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz