Bez urazy, ale myślę że nie zrozumiałaś

...a może ja napisałam to w sposób nie dla wszystkich zrozumiały

.
Bardzo często posty z tego wątku lądują w śmietniku...wg mnie całkiem bez powodu...przecież nawet organizowane przez Kasię zgadywajki dotyczą Jej storczyków...a więc jak najbardziej są tematem kwiatowym...a one też lądują w śmieciach

.
Post Rudej dotyczy zjazdu forumowiczów w Sulejowie. Jest mało chętnych, więc ktoś wpadł na pomysł aby info o tym zjeździe wklejać w wątkach forumowiczów

, czy sobie tego życzą, czy nie. To właśnie jest nie w porządku wg mnie...i stąd lekko ironiczny ton mojego postu.
Reasumując...usuwane są treści bezpośrednio związane z wątkiem danej osoby, nie odbiegające od tematu, a pozostawiane są posty, które kompletnie nie dotyczą wątku, jak np zjazd

.
Od tego jest przecież osobny wątek.
Tak więc Aniu teraz możemy się już obie razem pakować

bo niechybnie wylądujemy wśród kubłów na śmieci

.
A Kasię jak najserdeczniej przepraszam za naszą wymianę zdań...
-- 22 lut 2014, o 15:05 --
Dufin pisze:Wytlumacz mi droga oxalis gdzie w wiadomosci rudej jest jakikolwiek przejaw humoru? To watek Kasi i ma prawo zwrocic komus uwage jeśli nie zyczy sobie tutaj pewnych tresci.. Tym bardziej jeśli ktos nie przejawia zainteresowania dana tematyka.. Nie rozumiem wiec Twojego szyderstwa i ironii..
Aniu...szyderstwo i ironia skierowane było w stronę moderatorów, którzy kierują się dziwnymi i tylko sobie znanymi zasadami usuwania postów

.
Tekst Rudej jak najbardziej powinien się znaleźć w śmieciach w odróżnieniu od bardzo zabawnego konkursu w zgadywanie kolorków storczyków. Odezwałam się, bo sama też kiedyś z Kasi wątku poleciałam do śmieci...
Także miałam dobre intencje

...szkoda że inaczej zrozumiane

.
pozdrawiam baaardzo serdecznie