Pozdrówka

dodaj foteczkę z odbiciem[keik czy pęd] spróbujemy dociekać
 dodaj foteczkę z odbiciem[keik czy pęd] spróbujemy dociekać 

Będzie to moje pierwsze jego kwitnienie, więc nie ukrywam, że bardzo mnie to cieszy
 Będzie to moje pierwsze jego kwitnienie, więc nie ukrywam, że bardzo mnie to cieszy   

Może to dobrze zważywszy na stan listków rośliny? Bo w razie czego będziesz miała "klona"
 Może to dobrze zważywszy na stan listków rośliny? Bo w razie czego będziesz miała "klona"   No odbicie na mini już ładniutkie
 No odbicie na mini już ładniutkie   a "kocia" mini czemu nie stoi w szklarence? Brak miejsca? A ten eksperymencior.. to jak wisi?
 a "kocia" mini czemu nie stoi w szklarence? Brak miejsca? A ten eksperymencior.. to jak wisi?   Jaki jest tego cel? Zwiększyć wilgotność? Zgadywajka będzie różowa
 Jaki jest tego cel? Zwiększyć wilgotność? Zgadywajka będzie różowa  

będziemy czekać jak podrosnie
  będziemy czekać jak podrosnie  
  o i będą kwiatuszki, a zgadywajka tez wygląda mi na różową
  o i będą kwiatuszki, a zgadywajka tez wygląda mi na różową 

Ogólnie rośnie nienajgorzej, choć na początku pojawiła się pleśń
 Ogólnie rośnie nienajgorzej, choć na początku pojawiła się pleśń   

super
 super 

...
 ... ...pakuję się już do kartonu...sama sobie wybiorę przynajmniej taki grubszy, bo jeszcze po nocach ciągnie po nerkach
 ...pakuję się już do kartonu...sama sobie wybiorę przynajmniej taki grubszy, bo jeszcze po nocach ciągnie po nerkach   , i podusię zdążę zapakować
, i podusię zdążę zapakować   .
 . 
  , bo Ci wątek zemrze bez odrobiny humoru
 , bo Ci wątek zemrze bez odrobiny humoru   .
 .

...a może ja napisałam to w sposób nie dla wszystkich zrozumiały
...a może ja napisałam to w sposób nie dla wszystkich zrozumiały   .
 . .
 . , czy sobie tego życzą, czy nie. To właśnie jest nie w porządku wg mnie...i stąd lekko ironiczny ton mojego postu.
 , czy sobie tego życzą, czy nie. To właśnie jest nie w porządku wg mnie...i stąd lekko ironiczny ton mojego postu. .
 .  bo niechybnie wylądujemy wśród kubłów na śmieci
 bo niechybnie wylądujemy wśród kubłów na śmieci   .
 .
Aniu...szyderstwo i ironia skierowane było w stronę moderatorów, którzy kierują się dziwnymi i tylko sobie znanymi zasadami usuwania postówDufin pisze:Wytlumacz mi droga oxalis gdzie w wiadomosci rudej jest jakikolwiek przejaw humoru? To watek Kasi i ma prawo zwrocic komus uwage jeśli nie zyczy sobie tutaj pewnych tresci.. Tym bardziej jeśli ktos nie przejawia zainteresowania dana tematyka.. Nie rozumiem wiec Twojego szyderstwa i ironii..
 .
 . ...szkoda że inaczej zrozumiane
 ...szkoda że inaczej zrozumiane   .
 .
Bo albo:mara pisze:Kasiu, dlaczego Twój wątek jest w personalnych wątkach a nie w moje storczyki?