A wracając do Twoich zdjęć to ... nie wolno ich wstawiać o tej porze

Przeglądam, podziwiam i wzroku od nich nie mogę oderwać

Piotr dzięki, to strasznie fajne uczucie wiedzieć, że mogą się tak podobaćPiotrAPD pisze:A wracając do Twoich zdjęć to ... nie wolno ich wstawiać o tej porzeteraz nie zasnę ... przepiękne
Miło, że wywołują dobre wspomnieniaemerald pisze:Śliczne gymno, aż się przypominają stare czasy...
To wynik przebywania tutaj, na forum, uczę się od najlepszychhen_s pisze:...Potrafisz o nie dbać to i się odwdzięczają...
Basiu latem czarują kwiatami a teraz tymi czuprynkami, niektóre naprawdę sporo przyrosłybarbra13 pisze:Ładne, już takie jesienne czuprynki mają
wisnia897 pisze:Miło popatrzeć na takie ładne rośliny
Rynio2 pisze:Widzę i podziwiam tu ulubione Gymnocalycia...
jandom1 pisze:Długo przyszło czekać na Ciebie i Twoje roślinki, ale to co pokazałaś to cudeńka...
maryjan13 pisze:Piękne masz te kaktusy Lidio a tak rzadko zamieszczasz zdjęcia
Dziękuję że monotemat gymnolowy jeszcze Wam się nie znudziłcokolwiek pisze:Następny gymnolkowy raj...
Ja liczyłam na ciepły wrzesień a tu klops, planowałam, że na początku września jeszcze rośliny podleję, ale się rozmyśliłam. Spryskałam tylko dwa razy ochronnym środkiem, bo mimo wszystko lepiej je zabezpieczyć . Dwa lata temu na zimowisku kaktusowym musiałam walczyć z wełnowcem, nie chcę żeby to się powtórzyło.DAK pisze:...Chyba po tym co napisałaś też podleję antyinsektowo, choć trochę się boję, bo ta wilgoć zabiła mi już w tym sezonie parę sztuk i miałam już ich nie moczyć...
Czasem zdarzają się takie niespodzianki, ale biały kwiatek był śliczny, a może do pary jeszcze jedno Acanthocalycium violaceum sobie sprawisz, z kwiatem fioletowym, byłaby fajna parkamaryjan13 pisze:Acanthocalycium...Też kupiłem w roku ubiegłym ale zakwitło mi teraz białym kwiatem,bo to chyba nie było A. violaceum.