Drugi rok w ogrodzie Marioli
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
witam, piekny ten żarnowiec u mnie zakwita żółty, a kremowo,czerwony cos go zjadlo mysle ze załatwiły go nornice, choc zaleca sie po kwitnieniu zaraz go obciać i tak zrobiłam jeden odbił a ten pozostały kikuty, czyli kolejny zakup czeka.
Fajnie u Ciebie a wypad super, dobrze ze masz "zandarma" nie bierz kasy, kart i podziwiaj - nie, nie kupuj,kupuj i pokazuj, pozdrawiaj
Fajnie u Ciebie a wypad super, dobrze ze masz "zandarma" nie bierz kasy, kart i podziwiaj - nie, nie kupuj,kupuj i pokazuj, pozdrawiaj
Mariolko ,rozumię Twoje dylematy azaliowo-rózanecznikowe.Co tu wybrać jak wszystkie piękne.aJa nie mogę odżałować że. wypuściłam z rak hortensję strzępiastą,wróciłam po nią,ale ktoś mnie wyprzedził( w OBI 1 szt - 45 zł taka do 60cm)
Mam nadzieję.że gdzieś czeka na mnie.Pozdrawiam.
Mam nadzieję.że gdzieś czeka na mnie.Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę Gabi, że jesteś dobra w rachunkach 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ado - dobra w rachunkach to jestem ja.
Jeśli wezmę 50 zeta to Giza będzie fundowała PB95 a ja będę żebrała :P
Haniu - udało mi się przechować na oknie w jadalni datury więc może olki też dadzą radę ?
Tylko na olkach kompletnie się nie znam więc wychodzi na to że mam zostać mamuśką niemowlaka ?
Przyznam ci się jeszcze do czegoś
Rosarium U zakupionemu na kilju mam zamiar pozwolić kwitnąć ile tylko zechce....
Aniu - nie wiem nawet co to jest hortensja strzępiasta ale jak ją zobaczę to pewnie kupię
Jeśli wezmę 50 zeta to Giza będzie fundowała PB95 a ja będę żebrała :P
Haniu - udało mi się przechować na oknie w jadalni datury więc może olki też dadzą radę ?
Tylko na olkach kompletnie się nie znam więc wychodzi na to że mam zostać mamuśką niemowlaka ?
Przyznam ci się jeszcze do czegoś

Aniu - nie wiem nawet co to jest hortensja strzępiasta ale jak ją zobaczę to pewnie kupię