Haha sorki, zasugerowałam się postem wyżej:) Myślałam, że Lidka zna Twoje prawdziwe imięjoannna pisze:Lidko i Agnieszko mam na imie Aska
Skrawek skrawka
Pozdrawiam. Agnieszka.
Moje ogródkowe początki
Moje ogródkowe początki
witajcie dziewczyny
nie było mnie kilka dni bo to praca ,dom i praca a jak mam już chwile czasu jakieś problemy i na forum wejść nie mogę .
Ciesze się że podobaja wam się fotki z Leeds ,ja bardzo lubię tam jezdzić ,w lecie jest tam jeszcze piękniej a zwłaszcza w sierpniu gdy kwitna magnolie ,tak wielkich kwiatów na drzewie magnolii jak tam to jeszcze nie widziałam
.mam kilka fotek z sierpnia zeszłego roku to one

nie było mnie kilka dni bo to praca ,dom i praca a jak mam już chwile czasu jakieś problemy i na forum wejść nie mogę .
Ciesze się że podobaja wam się fotki z Leeds ,ja bardzo lubię tam jezdzić ,w lecie jest tam jeszcze piękniej a zwłaszcza w sierpniu gdy kwitna magnolie ,tak wielkich kwiatów na drzewie magnolii jak tam to jeszcze nie widziałam
.mam kilka fotek z sierpnia zeszłego roku to one

- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Asieńko.
troszke mnie nie było ale nadrabiam powoli.
Piekny Twój skrawek, coraz wiecej w nim roslinek. Róża na pewno imponująco bedzie wyglądała jak zakwitnie. Piwonia piękna i zdrowa. Hosty juz takie dorodne.
Przepiękne widoki i te labirynty w tamtym ogrodzie-śliczne.
Murem się nie przejmuj. Jak powojnikami obrośnie to nie będzie go widać. Pięknie Asiu u Ciebie. A irysy to u mnie dopiero zaczynają. Pozdrawiam Cie serdecznie. Zajrze znów, jak czas pozwoli. :P
troszke mnie nie było ale nadrabiam powoli.
Piekny Twój skrawek, coraz wiecej w nim roslinek. Róża na pewno imponująco bedzie wyglądała jak zakwitnie. Piwonia piękna i zdrowa. Hosty juz takie dorodne.
Przepiękne widoki i te labirynty w tamtym ogrodzie-śliczne.
Murem się nie przejmuj. Jak powojnikami obrośnie to nie będzie go widać. Pięknie Asiu u Ciebie. A irysy to u mnie dopiero zaczynają. Pozdrawiam Cie serdecznie. Zajrze znów, jak czas pozwoli. :P
Witajcie dziewczyny
miło że do mnie wpadacie
Marysiu ,ta roślina to i dla mnie zagadka ,ale dowiem sie co to jest i Ci napisze .
Giguś moje jedne irysy już prekwitły ,drugie pewnie niebawem przestana mnie rozpieszczać swoim wygladem
Tajgo ,i kilka fotek co u mnie kwitnie

no i mój najwiekszy ale kochany szkodnik ogrodowy

miło że do mnie wpadacie
Marysiu ,ta roślina to i dla mnie zagadka ,ale dowiem sie co to jest i Ci napisze .
Giguś moje jedne irysy już prekwitły ,drugie pewnie niebawem przestana mnie rozpieszczać swoim wygladem
Tajgo ,i kilka fotek co u mnie kwitnie

no i mój najwiekszy ale kochany szkodnik ogrodowy

Marysiu już wiem jest to Parzeplin jego liście osiągają do1,5 do 2,9 m średnicy i osadzone są na ogonkach długości od 1,8 m do 2,5 mmaria5 pisze:Piękny ogród jak nazywa się ta roślina z wielgaśnymi liściorami pod którym masz zdjęcie![]()
Igo ciesze sie że Ci sie u mnie pododa i że do mnie wpadlaś
pozdrawiam aska
tak podwiązuje bo szkodnik lubi spać pod piwonią ,a jak na kota to spora jest i gałązki łamie ,a pieski potrafią podlewać i szkodzić ,ostatnio szfagier wpadł z psem o pięknym imieniu ,,sraczka,, no i owa sraczka podlala mi cały ogrodek i wykopała maciejkę .Zła byłam troszke .
ja przepraszam ze odpisuje czsem z kilku dniowym opóźnieniem ,ale czasu brak .Pracuje tylko 4 dni w tygodniu ale po 10 -12 godzin .A jak mam wolne to i posprzątać trzeba ,ugotować ,dzieckie się zająć i po wolnym. A propo gotowania zmykam bo sushi idę robić .
pozdrawiam i zapraszam na sushi aska
ja przepraszam ze odpisuje czsem z kilku dniowym opóźnieniem ,ale czasu brak .Pracuje tylko 4 dni w tygodniu ale po 10 -12 godzin .A jak mam wolne to i posprzątać trzeba ,ugotować ,dzieckie się zająć i po wolnym. A propo gotowania zmykam bo sushi idę robić .
pozdrawiam i zapraszam na sushi aska
- fela
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lut 2009, o 17:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Asiu. Podobne mury otaczają nasze domy. U siebie będę je sukcesywnie obsadzać czym się da. Mały ogródek ma tę zaletę, że nie pochłania zbyt dużo czasu. Dzięki temu mamy go więcej na wycieczki do interesujących miejsc, takich jak te, które nam prezentujesz. Sama lubię oglądać wiejskie pejzaże. Fajne jest to drzewo „przylepione” do ściany domu. Masz bardzo ładne rośliny, no i ta róża-olbrzymka
! Asiu, czy Ty mieszkasz w Gavesend czy w Gravesend? 
Witaj Asiu przyszłam z rewizytą, śliczny masz skraweczek i roślinki fajne. Murem się nie przejmuj, na pewno znajdziesz odpowiednie rośliny. Pobuszuj w sklepach z roślinami a na pewno będziesz wiedziała że to ta roślina. Najczęściej przy murze sadzone są rośliny pnące. Jeśli tyle lat rosła róża możesz dosadzić więcej jest taki duży wybór. Ładnie kwitną i pachną.