Magdo zawsze zostaje kompostownik....
Mag...iczny Ogród - mag cz.1
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gizuś a Ty myślisz że z czego jest ten chlebek którym się raczysz codziennie ???:P
a jeśli wybierać to lepiej w sobotę - można by się nawet wcześniej spotkać - a nie tak późno jak u mnie
a jeśli wybierać to lepiej w sobotę - można by się nawet wcześniej spotkać - a nie tak późno jak u mnie
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Wiolu,wybaczam (bo to ja mieszkam na Glinianej) i chętnie się zabiorę w razie "W"!harwi pisze:Hmn czyli rozumiem że się wpraszamy na następną imprezkę. Ja jestem za!!Bardzo bym chiała zobaczyć ogród a w szczególności tez dom ;) Szczególnie, że Magda zaczynała tak jak my teraz od ścierniska ;) Nasza skodzinka tez jest do dyspozycji. Stara ale daje rade ;) Zapytam nieśmiało? która to szanowna Forumowiczka mieszka koło nas? Na glinianej? To ma transport zapewniony jakby co. NIe pamiętam po prostu dla mnie każdy z was był nowy.![]()
Wybaczycie?
![]()
A teraz wracam czytać dalej,bo mam zaległości!
Dopisane po chwili.Już wszystko wiem,bo doczytałam do końca....
Co do terminu - nie mam wymagań
Fajnie się czyta takie dyskusje,jak się było na zlocie i wiadomo o co chodzi....Cały czas rechoczę pod nosem....
Pozdrawiam,Małgorzata
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Gabrysiu - nie był bym taki pewien - a nasze nawozy są i itak o niebo lepsze od tego co może w nich naprawdę siedzieć 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
Małgosiu wiem już, że to ty ;) już mi podpowiedzieli
Więc jak coś to transport do Mag masz zaklepany na sierpień;)
Gizo - strawimy cię stawimy. Przecież obiecała fotkę w zbożu nie! więc jak cię mogłoby zabraknąć.
Coma -przydało by się by nasz urósł do takiego dużego combi ;) Bo na razie to tylko wozi jak kombi ;(
Mag to tobie też w sobotkę pasuje ;) to fajnie mam nadzieje, że dojedziesz na komunie
Widzę, że temat oszcz.... kłosów was meczy. Postaramy do do 26 prowizorkę zrobić nie martwcie się. Lepiej się martwcie jak tam dojechać ;( i ....
szykujcie się drogie Panie i Panowie na 26LIPCA na "Costa Gałowskie" ;))
[/b]
Gizo - strawimy cię stawimy. Przecież obiecała fotkę w zbożu nie! więc jak cię mogłoby zabraknąć.
Coma -przydało by się by nasz urósł do takiego dużego combi ;) Bo na razie to tylko wozi jak kombi ;(
Mag to tobie też w sobotkę pasuje ;) to fajnie mam nadzieje, że dojedziesz na komunie
Widzę, że temat oszcz.... kłosów was meczy. Postaramy do do 26 prowizorkę zrobić nie martwcie się. Lepiej się martwcie jak tam dojechać ;( i ....
szykujcie się drogie Panie i Panowie na 26LIPCA na "Costa Gałowskie" ;))
Wiolu cos Ci sie jednak merda :P , basowa- małgosia mieszka koło Was! To ta jędza co siedziała sobie solo koło białego stoliczka, taka pokrecona /tzn włosy/ :P
Transportem sie nie martwię, skoro do Lesnicy cos czasami jezdzi to i do Nowego Dworu sie znajdzie
No problem :P
A ze sraczykiem dajcie sobie spokój, poradzimy sobie, ja sie np.zacewnikuję :P a z ewentualnymi konkretami to wiaderko i do np. Waszego samochodu :P :P
Ale tak powaznie, nie cudujcie z jakims tam wychodkiem, macie pilniejsze dzieła do wykonania !!!
Transportem sie nie martwię, skoro do Lesnicy cos czasami jezdzi to i do Nowego Dworu sie znajdzie
A ze sraczykiem dajcie sobie spokój, poradzimy sobie, ja sie np.zacewnikuję :P a z ewentualnymi konkretami to wiaderko i do np. Waszego samochodu :P :P
Ale tak powaznie, nie cudujcie z jakims tam wychodkiem, macie pilniejsze dzieła do wykonania !!!
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
Hehe racja merda mi się jeszcze-Już sie poprawiłam. Myślałam o Małgosi(już wiem która to jędza (ale dlaczego jędza to nie wiem jeszcze ;))) a napisałam Gabrysia. Myślę o niej a pisaniem chyba do ciebie lgne ;)
Giza z Gałowa to tylko do leśnicy dopiero z leśnicy ewentualnie do nowego dworu. To ty tam mieszkasz to masz chyba najbliżej ;) Ale mam nadzieję, że jakoś uda wam sie zorganizować motoryzacyjnie bo ciężko wam będzie ;(
Ja na redeco na basenik ganiałam ciągle po pracy, ale jeszcze przed nim naprzeciwko do ogrodniczego ;) Bardzo miły Pan albo i też Pani ;)
Cewnikować nie trza się ;) Kibelek jest właśnie pilny. Damy rade. Bo taaaaaakich rzeczy to w samochodzie jeszcze nie woziliśmy.

Giza z Gałowa to tylko do leśnicy dopiero z leśnicy ewentualnie do nowego dworu. To ty tam mieszkasz to masz chyba najbliżej ;) Ale mam nadzieję, że jakoś uda wam sie zorganizować motoryzacyjnie bo ciężko wam będzie ;(
Ja na redeco na basenik ganiałam ciągle po pracy, ale jeszcze przed nim naprzeciwko do ogrodniczego ;) Bardzo miły Pan albo i też Pani ;)
Cewnikować nie trza się ;) Kibelek jest właśnie pilny. Damy rade. Bo taaaaaakich rzeczy to w samochodzie jeszcze nie woziliśmy.
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48