Jeśli się dobrze nie zorientujesz, posadzisz maleństwo, które po kilku latach zarośnie Ci pół ogrodu. Mam jałowiec sabiński o średnicy 2 m, a 4 metrowy inny jałowiec. Piękny widok, ale mój ogród jest dość obszerny, więc się mieszczą
 Jeśli się dobrze nie zorientujesz, posadzisz maleństwo, które po kilku latach zarośnie Ci pół ogrodu. Mam jałowiec sabiński o średnicy 2 m, a 4 metrowy inny jałowiec. Piękny widok, ale mój ogród jest dość obszerny, więc się mieszczą  Kupuj tylko w szkółce i po przejrzeniu informacji o odmianie. Raz kupiłam na targu malutki iglaczek, sprzedawca mnie zapewniał uroczyście, że pół metra nie przekroczy. Spokojnie to zrobił-i jeszcze rośnie
 Kupuj tylko w szkółce i po przejrzeniu informacji o odmianie. Raz kupiłam na targu malutki iglaczek, sprzedawca mnie zapewniał uroczyście, że pół metra nie przekroczy. Spokojnie to zrobił-i jeszcze rośnie 

Ważne że masz zapał i wiesz mi że z każdym
  Ważne że masz zapał i wiesz mi że z każdym Z sundawilla możesz mieć problem, pomimo 3 prób nie udało mi się
 Z sundawilla możesz mieć problem, pomimo 3 prób nie udało mi się

Używam chemii, ale wszędzie jej pełno wokół nas, więc nie mam wielkich wyrzutów sumienia. Przestrzegam jedynie żelaznej zasady używania wieczorem, kiedy pszczoły już śpią.
 Używam chemii, ale wszędzie jej pełno wokół nas, więc nie mam wielkich wyrzutów sumienia. Przestrzegam jedynie żelaznej zasady używania wieczorem, kiedy pszczoły już śpią.

)
 )

Coraz ładniejsze zdjęcia pokazujesz. Krzewuszka ma bardzo dużo pączków. Będzie wyglądać prześlicznie. Azalia też ładna. Gratuluję wyhodowania hortensji. Piękne masz hosty. Ostatnio coraz bardziej mi się podobają. Mam na razie dwie na próbę. Ale jak dobrze pójdzie to na tym nie poprzestanę
 Coraz ładniejsze zdjęcia pokazujesz. Krzewuszka ma bardzo dużo pączków. Będzie wyglądać prześlicznie. Azalia też ładna. Gratuluję wyhodowania hortensji. Piękne masz hosty. Ostatnio coraz bardziej mi się podobają. Mam na razie dwie na próbę. Ale jak dobrze pójdzie to na tym nie poprzestanę 

Czekam na kolejne zdjęcia z prac w ogrodzie. A mój kuflik nie przeżył pierwszej zimy i zostałam przy oleandrach. Fajnie, że Tobie sie udało
 Czekam na kolejne zdjęcia z prac w ogrodzie. A mój kuflik nie przeżył pierwszej zimy i zostałam przy oleandrach. Fajnie, że Tobie sie udało