Moja działka po rewolcie - giza/2007-8/
- Cynamon
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gabrysiu
... nareszcie dotarłam do Ciebie ... zdjęcia nocne cudne i jestem pełna podziwu, że tak pięknie wszystko kwitnie. Kiedy ja się doczekam u siebie takiego kolorowego kobierca? No i spotkania Wam trochę zazdroszczę, ale mam nadzieję, że jak tu wszystko urządzę to wpadniecie kiedyś na Mazowsze 

Jolu, trzymam za słowo
dzisiaj już pożyczyłam od sąsiadów więcej narzędzi
Cynamonku, jeszcze troszkę a nie będziesz chciała nawet zaglądac do takich skromnych ogródków jak mój.Byłam u Ciebie i widzałam co juz masz i jakie pomysły
Super, gratuluję!
Chyba przestanę zabierac aparat ze soba na działke, zamiast orać, szukam świeżych kwiatów i innych atrakcji :P

Własnie jest pierwsza wiosenna
burza , z gradem wielkości groszku 

Cynamonku, jeszcze troszkę a nie będziesz chciała nawet zaglądac do takich skromnych ogródków jak mój.Byłam u Ciebie i widzałam co juz masz i jakie pomysły

Chyba przestanę zabierac aparat ze soba na działke, zamiast orać, szukam świeżych kwiatów i innych atrakcji :P

Własnie jest pierwsza wiosenna

- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
ale fajowy wrocławski krasnal...
u mnie chyba grad nie padał ... burza i owszem ale grad??? tylko deszcz ... oby nie zrobił wielu szkód ...
u mnie chyba grad nie padał ... burza i owszem ale grad??? tylko deszcz ... oby nie zrobił wielu szkód ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
GIZUNIU Przepiękne ,wieczorne zdjęcia,takie romantyczne
Jak cudnie u Ciebie i kolorowo
Nie pucuj tej działeczki tak bardzo,zostaw choc trochę chwastów do plewienia dla nas

Jak cudnie u Ciebie i kolorowo

Nie pucuj tej działeczki tak bardzo,zostaw choc trochę chwastów do plewienia dla nas

Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
tzn nie padał w Twojej dzielnicy wrocławskiej czy u Ciebie-dziadków? chyba jednak to drugiek-c pisze:u mnie chyba grad nie padał ... burza i owszem ale grad??? tylko deszcz ... oby nie zrobił wielu szkód ...

Małgosiu, zostawiłam dla Was i to nie troche :P
Co do zdjęc, coraz bardziej lubie mój aparat, przekłamuje czasami i to na korzyść

No , juz trochę ochłonęłam po spotkaniu wrockowych działkowiczów :P
Niestety przybyła tylko i AZ! trójca w osobach Joli, Małgosi i Karola
Ta trójca nawoływaniem mnie , postawiła na równe nogi całą "riwiere francuska" już przy samej bramie wejściowej
Było fantastycznie, mnóstwo śmichu, grill a pózniej na nim powstało ognisko :P , ciutkę się nawodniliśmy
Zostało po Nich mnóstwo pięknych sadzonek
i oczywiście chętka na kolejne, podobne spotkanie
Dorotko, Małgosiu, Moniko koniecznie musicie dołaczyc przy najbliższej okazji, bo naprawdę bawiliśmy się super /mam nadzieję,że pozostali maja podobne odczucia
/ ale koniecznie wyposażone w pampersy
Podobno było zimnawo /tak mówili na mieście :P / ale nasz rechot rozgrzewał nas wystarczająco,, nie odczuliśmy tego a od 20 dodatkowo nasz nadworny palacz
zadbał o ciepełko
Pozostaje mi zyczyć wszystkim forumowiczom równie udanych spotkań ! Warto spróbować / już wiem o tym, mimo wczesniejszych niewielkich ale jednak, wątpliwości- teraz moge juz do tego sie przyznać
/
Niestety przybyła tylko i AZ! trójca w osobach Joli, Małgosi i Karola

Ta trójca nawoływaniem mnie , postawiła na równe nogi całą "riwiere francuska" już przy samej bramie wejściowej

Było fantastycznie, mnóstwo śmichu, grill a pózniej na nim powstało ognisko :P , ciutkę się nawodniliśmy

Zostało po Nich mnóstwo pięknych sadzonek

Dorotko, Małgosiu, Moniko koniecznie musicie dołaczyc przy najbliższej okazji, bo naprawdę bawiliśmy się super /mam nadzieję,że pozostali maja podobne odczucia

Podobno było zimnawo /tak mówili na mieście :P / ale nasz rechot rozgrzewał nas wystarczająco,, nie odczuliśmy tego a od 20 dodatkowo nasz nadworny palacz

Pozostaje mi zyczyć wszystkim forumowiczom równie udanych spotkań ! Warto spróbować / już wiem o tym, mimo wczesniejszych niewielkich ale jednak, wątpliwości- teraz moge juz do tego sie przyznać

Gabrysiu dzięki za relacje, bardzo zdawkowa i bez sesji zdjęciowej, ale jednak.
Cieszę się, że spotkanie się udało i choć jedna trójca dopisała i przetarła szlaki.
Nie powiem ,że odrobinę zazdrości mnie dopadło.
Masz piękną kolorową działeczkę i śliczne kwiatuszki. Dobrze, że grad nie narobił u Ciebie szkód. Moje roślinki też ocalały.
Może następnym razem będę miała więcej szczęścia i spotkam się z Wami.
Pozdrawiam.

Cieszę się, że spotkanie się udało i choć jedna trójca dopisała i przetarła szlaki.

Nie powiem ,że odrobinę zazdrości mnie dopadło.

Masz piękną kolorową działeczkę i śliczne kwiatuszki. Dobrze, że grad nie narobił u Ciebie szkód. Moje roślinki też ocalały.
Może następnym razem będę miała więcej szczęścia i spotkam się z Wami.
Pozdrawiam.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
chyba jednak to pierwsze ;pgiza pisze:tzn nie padał w Twojej dzielnicy wrocławskiej czy u Ciebie-dziadków? chyba jednak to drugiek-c pisze:u mnie chyba grad nie padał ... burza i owszem ale grad??? tylko deszcz ... oby nie zrobił wielu szkód ...![]()
a śmiechu było co niemiara

a kogo nie było tego strata - oj wielka strata

Dorotko - zdjęcia będą bo Jolcia z Małgosią robiły

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- mag
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gabrysiu, przepraszam, że wpadam w słowo, ale właśnie zaczęłam miły spacerek po Twoich włościach i już na pierwszej stronie natknęłam się na różę niezwykłej urody, a wczoraj przy ogrodzie botanicznym sprzedawali krzaczek z opisem: "bordowa w żółte paski", który oczywiście pogardliwie ominęłam. Czyżby to bylo to samo?!