Teraz może jakieś fotki będą
Leśny ogród Moni68 cz.6
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Leśny ogród Moni68 cz.6
MONIKO ,czyżbyś jeszcze nie doszła do siebie .
Od dzisiaj obowiązuje woda pod różnymi postaciami .

Od dzisiaj obowiązuje woda pod różnymi postaciami .

- Alima2
- 1000p

- Od: 16 sie 2009, o 22:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne są Wasze zdjęcia
Zastanawiam się tylko jak długo trzeba będzie odszukać np. rododendronów Moniki. Wątek strasznie się rozrasta 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=30768" onclick="window.open(this.href);return false;
- Alima2
- 1000p

Nie martw się-wklei noweira47 pisze:Piękne są Wasze zdjęciaZastanawiam się tylko jak długo trzeba będzie odszukać np. rododendronów Moniki. Wątek strasznie się rozrasta
- Alima2
- 1000p

Witam Marysiu...cudne,klimatyczne!! Gratuluję 
- Zabeczka101059

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Moniko u Ciebie wszędzie woda
a Ty gdzie

a Ty gdzie

- drozd

- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Takie i moje zdanie. Niepotrzebny bałagan wprowadza się w czyjeś wątki. Trochę umiaru,bo obce zdjęcia zdominują zdjęcia właściciela tematu. Temat wyraźnie mówi "Moj piękny ogród"Alima2 pisze:ira47 pisze:Piękne są Wasze zdjęciaZastanawiam się tylko jak długo trzeba będzie odszukać np. rododendronów Moniki. Wątek strasznie się rozrasta
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- majka300
- 1000p

- Od: 21 sty 2010, o 21:15
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat
Zapraszam
- Zenia

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Ja także kiedy tylko mogę zaglądam do ciebie podziwiać rododendrony. Teraz zacznę szukać żurawek bo mi bardzo chodzą po głowie...tylko to zajmie sporo czasu a i przypadkiem trafię na cudze.
Ja chcę twoje...bo wiem że masz piękne. Pozdrawiam i przesyłam całuski. 
- trzynastka

- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Moniu wpadam spytać co u Was? jak się udały wypady jak zdrówko? buziaczki i słonko Wam zostawiam 
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani, witam Was serdecznie
Kilka dni mnie nie było, a tu tyle Gości z pięknymi zdjęciami- dziękuję
Przede wszystkim wdzięczna jestem Joli, Marysi i Dzidzi- sama oczka nie mam, jeszcze
, więc zawsze z ogromną przyjemnością oglądam Wasze- dopracowane w każdym szczególe, wypieszczone, po prostu cudne!!
Trudno jednak nie zgodzić się z opinią Irenki i Janusza. Ciężko połapać się w tym wszystkim
, a że nie chciałabym nikogo pominąć przy odpowiedzi, będę sukcesywnie odwiedzać Wasze wątki. Pamiętajmy, że coraz bliżej do wiosny, pojawi się mnóstwo pytań i problemów, oby nam nie umknęły odpowiedzi na nie!! 
Pozostając w wodnej konwencji załączam dwa dzisiejsze zdjęcia. W tej chwili leży ok. 60- 70 cm śniegu i ciągle pada... teraz nawet bardzo intensywnie, przy dużym wietrze.

Wybaczcie, proszę, moją nieobecność, ale w poniedziałek zaczęły się ferie zimowe. Ponieważ nie możemy sobie w tej chwili pozwolić na wyjazd we troje, Pawełek nie chodzi do przedszkola i staram się Mu na miejscu urozmaicić czas. Niemal codziennie jeździmy na łyżwach, wczoraj byliśmy w sali zabaw, jutro odwiedzamy mazowiecki zaścianek- dzieci będą lepić anioły z masy solnej, a później przewidziano kulig i pieczenie kiełbasek. Na przyszły tydzień zarezerwowałam bilety do teatru, lekcję w Muzeum Narodowym na temat mumii i starożytnego Egiptu. Pójdziemy też do zoo, żeby sprawdzić, co robią zwierzęta w zimie
Tradycyjnie władze miejskie zadbały o czas ferii- jest mnóstwo ciekawych ofert i każdy może coś dla siebie wybrać. Oczywiście najważniejsze są chęci samych zainteresowanych- z przykrością muszę stwierdzić, że mnóstwo dzieci i młodzieży w wieku szkolnym włóczy się po galeriach handlowych...
Wydaje mi się, że zima trwa już od wieków... na tę biel patrzeć już nie mogę, z przyjemnością więc uczestniczę w tych wszystkich imprezach razem z Pawełkiem
Bal był bardzo udany, do domu wróciliśmy o 6.30. Nie dane nam jednak było się wyspać, P już o 11.00 kazał się przywieźć z powrotem
Zdjęć żadnych nie będzie, M kategorycznie się nie zgadza.
Miłego dnia Wam życzę i jeszcze raz dziękuję za odwiedziny
Kilka dni mnie nie było, a tu tyle Gości z pięknymi zdjęciami- dziękuję
Trudno jednak nie zgodzić się z opinią Irenki i Janusza. Ciężko połapać się w tym wszystkim
Pozostając w wodnej konwencji załączam dwa dzisiejsze zdjęcia. W tej chwili leży ok. 60- 70 cm śniegu i ciągle pada... teraz nawet bardzo intensywnie, przy dużym wietrze.

Wybaczcie, proszę, moją nieobecność, ale w poniedziałek zaczęły się ferie zimowe. Ponieważ nie możemy sobie w tej chwili pozwolić na wyjazd we troje, Pawełek nie chodzi do przedszkola i staram się Mu na miejscu urozmaicić czas. Niemal codziennie jeździmy na łyżwach, wczoraj byliśmy w sali zabaw, jutro odwiedzamy mazowiecki zaścianek- dzieci będą lepić anioły z masy solnej, a później przewidziano kulig i pieczenie kiełbasek. Na przyszły tydzień zarezerwowałam bilety do teatru, lekcję w Muzeum Narodowym na temat mumii i starożytnego Egiptu. Pójdziemy też do zoo, żeby sprawdzić, co robią zwierzęta w zimie
Tradycyjnie władze miejskie zadbały o czas ferii- jest mnóstwo ciekawych ofert i każdy może coś dla siebie wybrać. Oczywiście najważniejsze są chęci samych zainteresowanych- z przykrością muszę stwierdzić, że mnóstwo dzieci i młodzieży w wieku szkolnym włóczy się po galeriach handlowych...
Wydaje mi się, że zima trwa już od wieków... na tę biel patrzeć już nie mogę, z przyjemnością więc uczestniczę w tych wszystkich imprezach razem z Pawełkiem
Bal był bardzo udany, do domu wróciliśmy o 6.30. Nie dane nam jednak było się wyspać, P już o 11.00 kazał się przywieźć z powrotem
Miłego dnia Wam życzę i jeszcze raz dziękuję za odwiedziny
-
x-d-a
Witaj Moniko,
Wspaniale, że Ty możesz poświęcić Pawełkowi tyle czasu i zorganizować mu zajęcia w czasie ferii, ale zastanawiam się, co mają zrobić pracujący rodzice, którzy mają kilkoro dzieci i nie zawsze mają możliwości wyjechać z nimi, albo wysłać je na obozy...
Na szczęście coraz więcej dzieci wyjeżdża; my prowadzimy zajęcia pozalekcyjne i właściwie wszyscy nasi uczniowie spędzają ferie na nartach. Tym samym my też mamy ferie...
Co do "obcych" zdjęć, to rzeczywiście w wątkach ogrodowych robi się trochę bałagan, ale można chyba wziąć poprawkę na fakt, że jest zima, w ogrodach niewiele się dzieje i rzadko o tej porze roku szukamy konkretnych roślin, czy rozwiązania nurtujących nas problemów. Jeśli natomiast ktoś szuka czegoś konkretnego, to są wątki tematyczne i czas kwitnienia n.p rododendronów.
Myślę więc, że teraz można troszeczkę poluzować i pozwolić sobie na mały galimatias w wątkach.
Za chwilę przyjdzie wiosna i aktualne zdjątka oraz opisy problemów....
Pozdrawiam cieplutko, tym razem bez fotki
Wspaniale, że Ty możesz poświęcić Pawełkowi tyle czasu i zorganizować mu zajęcia w czasie ferii, ale zastanawiam się, co mają zrobić pracujący rodzice, którzy mają kilkoro dzieci i nie zawsze mają możliwości wyjechać z nimi, albo wysłać je na obozy...
Na szczęście coraz więcej dzieci wyjeżdża; my prowadzimy zajęcia pozalekcyjne i właściwie wszyscy nasi uczniowie spędzają ferie na nartach. Tym samym my też mamy ferie...
Co do "obcych" zdjęć, to rzeczywiście w wątkach ogrodowych robi się trochę bałagan, ale można chyba wziąć poprawkę na fakt, że jest zima, w ogrodach niewiele się dzieje i rzadko o tej porze roku szukamy konkretnych roślin, czy rozwiązania nurtujących nas problemów. Jeśli natomiast ktoś szuka czegoś konkretnego, to są wątki tematyczne i czas kwitnienia n.p rododendronów.
Myślę więc, że teraz można troszeczkę poluzować i pozwolić sobie na mały galimatias w wątkach.
Za chwilę przyjdzie wiosna i aktualne zdjątka oraz opisy problemów....
Pozdrawiam cieplutko, tym razem bez fotki
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Moniko!
U nas roztopy. Ja wstałam na chwilę bo nie mogę wytrzymać bez Was.
Miłego dnia

U nas roztopy. Ja wstałam na chwilę bo nie mogę wytrzymać bez Was.
Miłego dnia