Leśny ogród Moni68 cz.6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Leśny ogród Moni68 cz.6

Post »

Bal na pewno udany :D
Teraz może jakieś fotki będą :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

MONIKO ,czyżbyś jeszcze nie doszła do siebie .
Od dzisiaj obowiązuje woda pod różnymi postaciami .

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Alima2
1000p
1000p
Od: 16 sie 2009, o 22:49
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

WODA ???
No to leżę!!
Chociaż??....
Brazylia - dorzecze Amazonki ..
Oczywiście najlepsze miejsce na zdjęcie było na samym szczycie...a jak!!!
Temperatura powietrza - chyba ze 40 stopni,wilgotność 70%- zdechnąć to mało :) A woda w tej rzece -lodowata...pycha!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
ira47
100p
100p
Od: 9 sty 2009, o 16:34

Post »

Piękne są Wasze zdjęcia ;:138 Zastanawiam się tylko jak długo trzeba będzie odszukać np. rododendronów Moniki. Wątek strasznie się rozrasta :)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=30768" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Alima2
1000p
1000p

Post »

ira47 pisze:Piękne są Wasze zdjęcia ;:138 Zastanawiam się tylko jak długo trzeba będzie odszukać np. rododendronów Moniki. Wątek strasznie się rozrasta :)
Nie martw się-wklei nowe :):)
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

To ja śmiało mogę ci podesłać swoje oczko :wit

Obrazek
Awatar użytkownika
Alima2
1000p
1000p

Post »

Witam Marysiu...cudne,klimatyczne!! Gratuluję :)
Awatar użytkownika
Zabeczka101059
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lis 2008, o 14:14

Post »

Moniko u Ciebie wszędzie woda :;230
a Ty gdzie :D

Obrazek
Pozdrawiam -Dzidzia
aktualny,
spis wątków,
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2009, o 21:12

Post »

Alima2 pisze:
ira47 pisze:Piękne są Wasze zdjęcia ;:138 Zastanawiam się tylko jak długo trzeba będzie odszukać np. rododendronów Moniki. Wątek strasznie się rozrasta :)
Takie i moje zdanie. Niepotrzebny bałagan wprowadza się w czyjeś wątki. Trochę umiaru,bo obce zdjęcia zdominują zdjęcia właściciela tematu. Temat wyraźnie mówi "Moj piękny ogród"
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
Awatar użytkownika
majka300
1000p
1000p
Od: 21 sty 2010, o 21:15

Post »

Witaj Moniko :)
Podziwiałam Twoje roślinki ;:138
Pozdrawiam cieplutko :wit
Dzisiaj coś z wodą :)

Obrazek
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat :) cz.1, cz. 2
Zapraszam :)
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Ja także kiedy tylko mogę zaglądam do ciebie podziwiać rododendrony. Teraz zacznę szukać żurawek bo mi bardzo chodzą po głowie...tylko to zajmie sporo czasu a i przypadkiem trafię na cudze. :roll: Ja chcę twoje...bo wiem że masz piękne. Pozdrawiam i przesyłam całuski. ;:196
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Moniu wpadam spytać co u Was? jak się udały wypady jak zdrówko? buziaczki i słonko Wam zostawiam ;:3
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Kochani, witam Was serdecznie :D
Kilka dni mnie nie było, a tu tyle Gości z pięknymi zdjęciami- dziękuję ;:167 Przede wszystkim wdzięczna jestem Joli, Marysi i Dzidzi- sama oczka nie mam, jeszcze :lol: , więc zawsze z ogromną przyjemnością oglądam Wasze- dopracowane w każdym szczególe, wypieszczone, po prostu cudne!!
Trudno jednak nie zgodzić się z opinią Irenki i Janusza. Ciężko połapać się w tym wszystkim :lol: , a że nie chciałabym nikogo pominąć przy odpowiedzi, będę sukcesywnie odwiedzać Wasze wątki. Pamiętajmy, że coraz bliżej do wiosny, pojawi się mnóstwo pytań i problemów, oby nam nie umknęły odpowiedzi na nie!! :)

Pozostając w wodnej konwencji załączam dwa dzisiejsze zdjęcia. W tej chwili leży ok. 60- 70 cm śniegu i ciągle pada... teraz nawet bardzo intensywnie, przy dużym wietrze.
Obrazek Obrazek

Wybaczcie, proszę, moją nieobecność, ale w poniedziałek zaczęły się ferie zimowe. Ponieważ nie możemy sobie w tej chwili pozwolić na wyjazd we troje, Pawełek nie chodzi do przedszkola i staram się Mu na miejscu urozmaicić czas. Niemal codziennie jeździmy na łyżwach, wczoraj byliśmy w sali zabaw, jutro odwiedzamy mazowiecki zaścianek- dzieci będą lepić anioły z masy solnej, a później przewidziano kulig i pieczenie kiełbasek. Na przyszły tydzień zarezerwowałam bilety do teatru, lekcję w Muzeum Narodowym na temat mumii i starożytnego Egiptu. Pójdziemy też do zoo, żeby sprawdzić, co robią zwierzęta w zimie :lol:
Tradycyjnie władze miejskie zadbały o czas ferii- jest mnóstwo ciekawych ofert i każdy może coś dla siebie wybrać. Oczywiście najważniejsze są chęci samych zainteresowanych- z przykrością muszę stwierdzić, że mnóstwo dzieci i młodzieży w wieku szkolnym włóczy się po galeriach handlowych...
Wydaje mi się, że zima trwa już od wieków... na tę biel patrzeć już nie mogę, z przyjemnością więc uczestniczę w tych wszystkich imprezach razem z Pawełkiem :lol:

Bal był bardzo udany, do domu wróciliśmy o 6.30. Nie dane nam jednak było się wyspać, P już o 11.00 kazał się przywieźć z powrotem :lol: Zdjęć żadnych nie będzie, M kategorycznie się nie zgadza.

Miłego dnia Wam życzę i jeszcze raz dziękuję za odwiedziny ;:167
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
x-d-a

Post »

Witaj Moniko,
Wspaniale, że Ty możesz poświęcić Pawełkowi tyle czasu i zorganizować mu zajęcia w czasie ferii, ale zastanawiam się, co mają zrobić pracujący rodzice, którzy mają kilkoro dzieci i nie zawsze mają możliwości wyjechać z nimi, albo wysłać je na obozy...
Na szczęście coraz więcej dzieci wyjeżdża; my prowadzimy zajęcia pozalekcyjne i właściwie wszyscy nasi uczniowie spędzają ferie na nartach. Tym samym my też mamy ferie...
Co do "obcych" zdjęć, to rzeczywiście w wątkach ogrodowych robi się trochę bałagan, ale można chyba wziąć poprawkę na fakt, że jest zima, w ogrodach niewiele się dzieje i rzadko o tej porze roku szukamy konkretnych roślin, czy rozwiązania nurtujących nas problemów. Jeśli natomiast ktoś szuka czegoś konkretnego, to są wątki tematyczne i czas kwitnienia n.p rododendronów.
Myślę więc, że teraz można troszeczkę poluzować i pozwolić sobie na mały galimatias w wątkach.
Za chwilę przyjdzie wiosna i aktualne zdjątka oraz opisy problemów....
Pozdrawiam cieplutko, tym razem bez fotki ;:3
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

Witaj Moniko!

U nas roztopy. Ja wstałam na chwilę bo nie mogę wytrzymać bez Was.
Miłego dnia ;:196 ;:3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”