Ogród Gośki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

g.kiecko pisze:
100krotka pisze:Hehe, Gosia, samo życie :-)

... Ale wiesz, nie myślę, że to kwestia światopoglądu. Światopogląd to się ma później, wcześniej to tylko lans ;-)
Jasne, że tak 100krotko, ale powiedz dziecku, że to co robi z paznokciami lub włosami to najzwyklejsze zgrywanie ... :D
Moje wtedy sie obraża i: "... wcale nie!, wcale nie!!!" 8)
Nie, ja nie mówię, że tu głupie, ale mówię, że to tylko zabawa :-) Pewnie łatwiej jest takie rzeczy wytłumaczyć dziecku, które jest tej samej płci, czyli się z Tobą identyfikuje. Ja w ogóle strasznie truję dzieciom, nie wiem, czy to dobrze, i nie wiem, co z tego zapamiętają ;-) - ech, gdyby byłą taka mapa, albo algorytm - jeśli cośtam, to coś tam i sprawa prosta. A tak to człowiek nigdy nie wie, do czego jego trucie doprowadzi i czy czasem nie przesadza :shock:
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
Soulcatcher
200p
200p
Od: 16 cze 2009, o 11:05

Post »

100krotko taki algorytm nie tylko do dzieci by się przydał. Czasem mam wrażenie, że do facetów też instrukcja obsługi jest potrzebna ;)
A z mówieniem do dzieci to chyba nigdy nie można przesadzić. Przecież one i tak przyjmują do wiadomości co dziesiąte słowo a reszta po nich spływa... Im więcej będziesz mówić tym więcej zapamiętają. Ja tam ekspertką nie jestem - mój synek ma dopiero rok i 4 miesiące - ale też do niego nawijam bez przerwy i drobne skutki tego widzę ;)

Pozdrawiam gorąco!
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale tak w ogóle, to mnie się podobają te chłopackie wakacyjne szaleństwa :-) Idziesz na zakończenie roku, a tu jeden ma głowę ogoloną we wzorek ze Spidermanem, inny pół łepetyny zielonej :-)

Gosia, a jesteś aby pewna, że ta ciocia taka liberalna? Bo dziecko na łańcuchu trzyma ;-)

Co do lilii, to zapylanie chyba nie wchodzi w grę, musiałyby się wysiać... wiesz, ja kiedyś czytałąm o mieczykach, że niektóre maja cechy słąbo utrwalone, i kolejne pokolenie, choć rozmnażane wegetatywnie, niektórych cech nie powtarza. Może i to dotyczy niektórych lilii? Tylko, czy im też zamierają cebulki mateczne, jak mieczykom? Hmmm, temat do analizy :-)

W każdym razie, piękne są.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Jedno jest pewne!!!! Wychowanie dzieci to najbardziej odpowiedzialne zadanie jakie nam matkom i ojcom, przyszło spełnić w tym życiu. Każda z nas stara się wychować potomstwo na dobrych ludzi, błędów się nie uniknie i z tym się każdy zgodzi :D

Ciocia, no cóż, jest moją serdzeczną przyjaciółką od urodzenia, nie ma własnych dzieci i Dawida traktuje jak swojego syna. Jak chce go mieć na łańcuszku - proszę bardzo - on i tak jest w nią bałwochwalczo wpatrzony. Ale po powrocie do domu, nudna mama, trochę ten łańcuszek przykróci :lol:

Lilie - jak mają mi robić co rok takie niespodzianki .... to ja co roku będę dokupywać nowe :lol: :lol: :lol: Nie mogę im się oprzeć: są piękne, długo kwitną i bajecznie pachną.
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Noooo...

Ale nasze dzieci fajne są :-) I co najfajniejsze - hm, a może jednak najgorsze - można sie w nich przeglądać jak w lustrze ;-)

Kasia, chyba bardziej facetom by sie przydała instrukcja obsługi kobiet :-) Jeszcze żeby jeden z drugim raczył przeczytać ;-)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
Soulcatcher
200p
200p

Post »

Nie no - facetów to już nic nie uratuje ;) Przecież taką instrukcję to ze zrozumieniem czytać trzeba ;)
Awatar użytkownika
fela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2009, o 17:51

Post »

Gosiu, jeśli nawet byłby to jeden kolor lilii to i tak są piękne :D . Czy u Was też tak ciągle pada? Pokazujesz tak piękne kwiaty a ja tymczasem obserwuję jak mi się zielsko panoszy :evil: ;:100 .
Ogródek Feli
A tu wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Felu mamy przepiękną pogodę, dzisiaj w Jaśle 32 stopnie w południe - ja uwielbiam taką temperaturę :D

Słoneczko jest super, ale coś za coś: muszę latać i podlewać te kwiaty, które stoją w doniczkach bo ziemia wysycha w ekspresowym tempie. Gunnera w sobotę nie dostała wystarczającej ilości wody i już widać efekty. Fotka potem.
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
fela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2009, o 17:51

Post »

No to pięknie musi być w Twoim regionie. Wyobrażam sobie malownicze wzniesienia porośnięte lasami. Może pokażesz jakieś fotki z Twoich okolic?
Ogródek Feli
A tu wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Naprawdę jest pięknie. My mieszkamy w Dołach Jasielsko - Sanockich a dookoła Beskid i Bieszczady.
Masz rację, muszę odszukać zdjęcia i się pochwalić :oops: :lol:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Soulcatcher
200p
200p

Post »

Gosiu i ja czekam na te zdjęcia ;)
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Gosiu ja też się dołączam do oczekujących :D :D Czekamy na piękne widoczki :roll: :roll:
Ps.wysłałam dziś te orzeszki :wink:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Przeszukałam moje fotograficzne archiwum i stwierdzam, że większość zdjęć jest niecenzuralna :oops: :P

Postaram się jak najszybciej zrobić nowe. A Wy moje drogie, żeby nie trzeba było czekać, już fotografujcie swoje okolice bo ja jestem strasznie ciekawa :D

Aniu strasznie się cieszę. Teraz jak "przykładna" żona nieobecnego męża będę mile witała listonosza, hi hi. Sąsiedzi będą mieli kolejny temat do plotek ... :D
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Gosiu a co to znaczy "niecenzuralna" :lol: :lol: ;:88
Ja swoje okolice dodałam tu- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 8&start=98
Zapraszam :lol:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Ania.1 pisze:Gosiu a co to znaczy "niecenzuralna" :lol: :lol: ;:88
Ja swoje okolice dodałam tu- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 8&start=98
Zapraszam :lol:
Nie proś, nie przyznam się :oops: Powiem tylko, że mój mąż i syn muszą być na każdym zdjęciu .... i nie wyglądaja na normalnych :lol: :lol: :lol:

Twoje zdjęcia są super i takie ciekawe. Obawiam się, że moje będą trochę nudne. Parę tygodni temu mieliiśmy tzw. Dni Jasła, ale najciekawsze imprezy odbywały się wieczorową porą - dla mnie za późno. A poza tym ja niezbyt komfortowo czuję się w tłumie :wink:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”