Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1
- Andzia1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2009, o 07:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wesoło i pieknie u Ciebie Stasieńko...
Dołaczę się ze "ślubnym" dowcipasem...
Marian się ożenił. Podczas nocy poślubnej nagle dało się słyszeć z sypialni:
- Maamaaa!! Julcia tak szeroko rozkłada nogi, że ja nie mam gdzie się położyć!
Miłego dnia!
Dołaczę się ze "ślubnym" dowcipasem...
Marian się ożenił. Podczas nocy poślubnej nagle dało się słyszeć z sypialni:
- Maamaaa!! Julcia tak szeroko rozkłada nogi, że ja nie mam gdzie się położyć!
Miłego dnia!
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
-
x-d-a
- iwa27
- 1000p

- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witaj Stasiu wpadłam się przywitać. Okolice przepiękna - jak zresztą cała nasza opolszczyzna prawda 
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Dziękuję Moje Kochane Dziewczęta za odwiedziny. ;:54
Miło jest Was gościć, choć z nieba leje się żar. Na termometrze w cieniu 34 oC. Zwariować można, a tu jeszcze obiadek czeka, oczywiście jak go zrobię, bo mam trzech głodomorów. Chowam się przy kompie jak się tylko uda. Żadna praca nie idzie, tylko ptaszkom zmieniam wodę w poidełkach i miskach do kąpieli. Mają takie rozwarte dziobki z tego upału. Moczę też chleb, wyciskam, dodaje 2 łyżki suchego, koziego mleka i szust na trawę. To dopiero dla ptaków uczta, aż miło patrzeć. Synek pojechał przed chwilą ze znajomymi nad wodę. M ma malować ścianę, ale coś za cicho, chyba robi sobie drzemkę, psy chcą na spacer, ale trudno im wytłumaczyć, że pójdziemy później, bo teraz za ciepło. Co za nie kumate kundle. A ja tylko popijam wodę, herbatę.... i nawet nie latam siusiać, bo wszystko wychodzi z potem. Czy to możliwe? Tak się zastanawiam czy nie wyjechac do Irlandii, ale za deszczem też nie przepadam. I masz tu Babo placek (a ja mam z jagodami). Z tego wszystkiego to się boję o moją Mamę, bo jak ją znam to na pewno siedzi na dworze, bez czapeczki.
Teraz parę żarcików na dobre popołudnie:
Szef do sprzątaczki blondynki:
- Pani Jadziu, proszę posprzątać windę.
- Na każdym piętrze?
- Dlaczego student jest podobny do psa?
- Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy...
Nasze stosunki seksualne były tak aktywne, że po
wszystkim nawet sąsiedzi wychodzili zapalić.
Japonki to mają zaj.......: - wstają rano i... znowu w kimono.
Prawdę mówiąc, to nie wiem, czy przy tym upale chce Wam się śmiać, ale zaryzykowałam. A nuż się udało. pa
ps. M sobie zrobił przerwę na papierosa, oj dłuuuga to przerwa, muszę M pogonić do pracy!!!
Miło jest Was gościć, choć z nieba leje się żar. Na termometrze w cieniu 34 oC. Zwariować można, a tu jeszcze obiadek czeka, oczywiście jak go zrobię, bo mam trzech głodomorów. Chowam się przy kompie jak się tylko uda. Żadna praca nie idzie, tylko ptaszkom zmieniam wodę w poidełkach i miskach do kąpieli. Mają takie rozwarte dziobki z tego upału. Moczę też chleb, wyciskam, dodaje 2 łyżki suchego, koziego mleka i szust na trawę. To dopiero dla ptaków uczta, aż miło patrzeć. Synek pojechał przed chwilą ze znajomymi nad wodę. M ma malować ścianę, ale coś za cicho, chyba robi sobie drzemkę, psy chcą na spacer, ale trudno im wytłumaczyć, że pójdziemy później, bo teraz za ciepło. Co za nie kumate kundle. A ja tylko popijam wodę, herbatę.... i nawet nie latam siusiać, bo wszystko wychodzi z potem. Czy to możliwe? Tak się zastanawiam czy nie wyjechac do Irlandii, ale za deszczem też nie przepadam. I masz tu Babo placek (a ja mam z jagodami). Z tego wszystkiego to się boję o moją Mamę, bo jak ją znam to na pewno siedzi na dworze, bez czapeczki.
Teraz parę żarcików na dobre popołudnie:
Szef do sprzątaczki blondynki:
- Pani Jadziu, proszę posprzątać windę.
- Na każdym piętrze?
- Dlaczego student jest podobny do psa?
- Bo jak mu się zada jakieś pytanie, to tak mądrze patrzy...
Nasze stosunki seksualne były tak aktywne, że po
wszystkim nawet sąsiedzi wychodzili zapalić.
Japonki to mają zaj.......: - wstają rano i... znowu w kimono.
Prawdę mówiąc, to nie wiem, czy przy tym upale chce Wam się śmiać, ale zaryzykowałam. A nuż się udało. pa
ps. M sobie zrobił przerwę na papierosa, oj dłuuuga to przerwa, muszę M pogonić do pracy!!!
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109

Ojejku!!! Danusiu!!!
W taki żar strzyc trawsko? Masz zdrowie Dziewczyno Kochana, oj masz!!!!
Proszę tego więcej nie robić... ;:78
;:12
W taki żar strzyc trawsko? Masz zdrowie Dziewczyno Kochana, oj masz!!!!
Proszę tego więcej nie robić... ;:78
;:12Adresy do moich wątków
Stasiu dziś w Irlandii nie pada i nie ma upałów.Pogoda w sam raz
To może jednak przyjedziesz
Dowcip:
Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do zięcia i córki. Drzwi otwiera zięć:
- O, mamusia! A mamusia na długo?
- Na tak długo synku, aż wam się znudzę.
- To mamusia nawet nie wejdzie?
Do jutra Stasiu.Pa.pa
Dowcip:
Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do zięcia i córki. Drzwi otwiera zięć:
- O, mamusia! A mamusia na długo?
- Na tak długo synku, aż wam się znudzę.
- To mamusia nawet nie wejdzie?
Do jutra Stasiu.Pa.pa
- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też zapraszam do siebie chociaż dzisiaj trochę pokropiło 
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- Andzia1

- Od: 15 maja 2009, o 07:56
Zaglądam tu codziennie, bo chyba bratnią duszę w Tobie widzę
I dlatego podzielę sie tym co zasłyszałam ...
* Dać w prezencie facetowi flaszkę 0,2 l wódki, to tak jak kobiecie 5-centymetrowy wibrator.
* Są trzy wielkości mężczyzn: - mały, średni i O Mój Boże !
*- Tatko, czym różni się mężczyzna od kobiety?
- Synku, u mnie, mężczyzny rozmiar nogi to 45, a u mamy 36. Tak więc, widzisz...między nogami różnica
No i obiecałam pokazać moją żabkę, niestety mam tylko jedną - dostałam ja na szczęści do nowego domu:

I dlatego podzielę sie tym co zasłyszałam ...
* Dać w prezencie facetowi flaszkę 0,2 l wódki, to tak jak kobiecie 5-centymetrowy wibrator.
* Są trzy wielkości mężczyzn: - mały, średni i O Mój Boże !
*- Tatko, czym różni się mężczyzna od kobiety?
- Synku, u mnie, mężczyzny rozmiar nogi to 45, a u mamy 36. Tak więc, widzisz...między nogami różnica
No i obiecałam pokazać moją żabkę, niestety mam tylko jedną - dostałam ja na szczęści do nowego domu:

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
- Mama Ani
- 1000p

- Od: 17 cze 2009, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj STASIU miło mi,że cieszysz sie z moich odwiedzin .Ja też Stasia ale po 60 -tce i działka moja jest kilka razy wieksza od TWOJEJ wiec pracy mam mnostwo Zdjęcia uczę się wklejać ale jestem bardzo ograniczona czasem. Do południa prrrrzez 9godz. opieka nad wnuczką 2 letnią i do tego opięka całodobowa .nad matką 99 letnią . Opieka od A DO ZNa ogrod pozostaje mi bardzo mało czasu dobrze,ze mąż jest już na emeryturze i mi pomaga. Ale wieczorem i tak padam ze zmęczenia a teraz jeszcze do tego przetwory.Pozdrawiam serdecznie mamy do siebie niedaleko więc myślę ze siespotkamy. Musze lecieć comp mam na gorze a matka na dole
- stasia109

Moja Droga Danusiu!
jak się czujesz, czy bąble po komarach i tych wstrętnych muchach zeszły, (te duże, takie jakby trójkątne, są okropne, u nas się mówi "końskie muchy"), boli to okropnie i długo nie schodzi. Ja kupiłam żel na komary, i nie wiem czy oto mi chodziło, bo jak się wczoraj posmarowałam i poszłam podlewać, to mnie mało komary nie zżarły. Może powinnam kupić przeciw komarom. W zeszłym roku kupiłam sobie brzęczek p/komaram, a jak , taki najlepszy, chiński, za 3,90 zł. (zdzierstwo!!!) i jak wyszłam wieczoram do ogrodu to od razu przyleciały krwiopijce i musiałam uciekać. Do dzis się śmieją ze mnie, że taka jestem naiwna. (a ja kupiłam trzy). Myslę, że będę musiała nauczyć się wcześnie wstawać i podlewać, bo wieczorami się nie da, a zapowiadaja, że to dopiero początek. Już widać mnóstwo maleńkich komarów.
Danusiu, dla osłody dla Ciebie:
, chyba że chcę......
na razie wystarczy, bo nie będę miała czym obdarować moje Kochane Inne Ogrodniczki, pa Danusiu, pa, stasia ;:21
jak się czujesz, czy bąble po komarach i tych wstrętnych muchach zeszły, (te duże, takie jakby trójkątne, są okropne, u nas się mówi "końskie muchy"), boli to okropnie i długo nie schodzi. Ja kupiłam żel na komary, i nie wiem czy oto mi chodziło, bo jak się wczoraj posmarowałam i poszłam podlewać, to mnie mało komary nie zżarły. Może powinnam kupić przeciw komarom. W zeszłym roku kupiłam sobie brzęczek p/komaram, a jak , taki najlepszy, chiński, za 3,90 zł. (zdzierstwo!!!) i jak wyszłam wieczoram do ogrodu to od razu przyleciały krwiopijce i musiałam uciekać. Do dzis się śmieją ze mnie, że taka jestem naiwna. (a ja kupiłam trzy). Myslę, że będę musiała nauczyć się wcześnie wstawać i podlewać, bo wieczorami się nie da, a zapowiadaja, że to dopiero początek. Już widać mnóstwo maleńkich komarów.
Danusiu, dla osłody dla Ciebie:
, chyba że chcę......
na razie wystarczy, bo nie będę miała czym obdarować moje Kochane Inne Ogrodniczki, pa Danusiu, pa, stasia ;:21
Adresy do moich wątków