No to gratuluję i życzę bardzo przyjemnych wakacji.
Ogródeczek:) - marivsz
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki, no właśnie rekrutacja:/ chwile grozy... zobaczymy co ma być to będzie.
Właśnie wróciłem ze spaceru- było jak w bajce:) ciemno, ciepło, mostek ze strumykiem, zapach kwitnących lip i świetliki-> pierwszy raz widziałem takie duże i tak mocno swiecące...
Właśnie wróciłem ze spaceru- było jak w bajce:) ciemno, ciepło, mostek ze strumykiem, zapach kwitnących lip i świetliki-> pierwszy raz widziałem takie duże i tak mocno swiecące...
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
marivsz
- 1000p

A ja znowu pochwalę się goździkiem, zdjęcia nie odzwierciedlają jego piękna, no ale zawsze coś
A trawnik wreszcie wygląda jako tako, dopiero co były deszcze i już trzeba podlewać...
I moje jedynaczki w ogrdzie;)

A trawnik wreszcie wygląda jako tako, dopiero co były deszcze i już trzeba podlewać...
I moje jedynaczki w ogrdzie;)

ogródeczek
storczyki
storczyki
Wpadłam z rewizytą i co widzę: cudeńka, które albo mam, albo straaasznie chcę mieć
Koniecznie opowiedz jak formować taką spiralę na iglaczkach - bo mi nie wychodzą
Na grzyby to możemy razem się wybrać np do Brzózy Królewskiej - rodzina mojego męża pochodzi z Łańcuta, a to przecież rzut beretemmarivsz pisze:Hee ja też chcę na te grzybya u nas już grzybów nie widać, musi za ciepło...
Oj widzę, że znalazłem bratnią duszę, ja tez lubię przyciąć, wygiąć;) teraz próbuje sił z bonsai
![]()
Koniecznie opowiedz jak formować taką spiralę na iglaczkach - bo mi nie wychodzą
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
-
marivsz
- 1000p

g.kiecko ja mam 10 min rowerkiem i jestem w lesie na Brzózie;D Mam tam babcię także czasami z nią chodzę i powiem że ludzi to jest więcej jak grzybów, no ale rosną tam same prawdziwki...
Wiesz a ta spirala to była cięta na żywca, początkowo zamysł był że będzie się cieło po sznurku, no ale przeszkadzał i to bardzo także została ścięta jak widać( nierówno)... teraz to i tak już zarosła bo początkowo to nie było co podziwiać...
Wiesz a ta spirala to była cięta na żywca, początkowo zamysł był że będzie się cieło po sznurku, no ale przeszkadzał i to bardzo także została ścięta jak widać( nierówno)... teraz to i tak już zarosła bo początkowo to nie było co podziwiać...
ogródeczek
storczyki
storczyki
- dianek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 lip 2008, o 11:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
najłatwiej jest z szablonem 
gotowe stalowe szablony są do kupienia w dobrych centrach ogrodniczych - w formie siatek zakładanych na roślinę lub w formie stalowego szablonu którego używamy tylko przy przycinaniu rośliny
osobiście nie używałam ale u mnie w firmie chłopaki tną klientom krzaczory właśnie przy pomocy takich szablonów
gotowe stalowe szablony są do kupienia w dobrych centrach ogrodniczych - w formie siatek zakładanych na roślinę lub w formie stalowego szablonu którego używamy tylko przy przycinaniu rośliny
osobiście nie używałam ale u mnie w firmie chłopaki tną klientom krzaczory właśnie przy pomocy takich szablonów
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
-
marivsz
- 1000p

AGNESS i nikt mi nie chce uwierzyć, że przezimował na polu zimę, hee. a co do lili to było ich więcej, ale nornice wyjadły,kilka sztuk się ostało...
Jeśli chodzi o te metalowe szablony to chyba dobry pomysł, powiem że pierwsze słyszę o czymś takim. Ale jednak ja wolę ciąć ręcznie, krzew nie jest idelany z każdej strony i zawsze można trochę oszukać...
Jeśli chodzi o te metalowe szablony to chyba dobry pomysł, powiem że pierwsze słyszę o czymś takim. Ale jednak ja wolę ciąć ręcznie, krzew nie jest idelany z każdej strony i zawsze można trochę oszukać...
ogródeczek
storczyki
storczyki
-
marivsz
- 1000p

Oj nie powiem Ci nazwy bo nie wiem, kupiłem go dwa lata temu jako goździka zwisającego
był taki marny, przezimowałem w piwnicy i też był taki sobie. Dopiero po ostatniej zimie na dworze się bujną;D powiem, że każdy zwraca na niego uwagę. Na zdjęciu może nie widać, ale troche cm zwisa 
ogródeczek
storczyki
storczyki