Miejsce na ziemi -Ave cz.3
-
minismok
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewus chyba lepiej z zielonych im idzie
hmmm i cicho sza
ale w Twoim watku porusze temat ZAPACHOW.....osobiscie intensywne uczulaja smoki ....ale czy pobyt w centrach perfumerii jest przyjemny
psy reaguj wprost szalenczo na moje perfumy
.........rzecz wzgledna
cmokasy
ale w Twoim watku porusze temat ZAPACHOW.....osobiscie intensywne uczulaja smoki ....ale czy pobyt w centrach perfumerii jest przyjemny
psy reaguj wprost szalenczo na moje perfumy
cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Ewo dlaczego u mnie azalie już nie kwitną? a tak przy okazji gdzie dostałaś Washingtona?jest piękny,no ale ja oczarowana żółtkami jestem bez przerwy.Muszę sie pochwalić,że też mam cudną piwonię w kolorze białym,więc nie zazdroszczę,a wszystkich innych bardzo.
Hania jest niezastąpiona gdy w grę wchodzi wdrożenie jakiegoś pomysłu-natychmiast jak czarodziejka,pokazuje rózne rozwiązania.
Kupiłam i posadziłam jaśmin o pełnym kwieciu i rzeczywiście ma zniewalający zapach .
Hania jest niezastąpiona gdy w grę wchodzi wdrożenie jakiegoś pomysłu-natychmiast jak czarodziejka,pokazuje rózne rozwiązania.
Kupiłam i posadziłam jaśmin o pełnym kwieciu i rzeczywiście ma zniewalający zapach .
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Bardzo się cieszę z Waszych odwiedzin
Wróciłam z działki i jestem "przetleniona" (tak mówi pewna młoda mama o swoim synku, który po całodziennym hasaniu na świeżym powietrzu pada wieczorem jak ścięta kawka i śpi kamiennym snem do rana - a to jest niesamowite, jak na dziecko, które normalnie śpi jak zając pod miedzą i to tylko 4 godziny
)
Jutro będą fotki, a dzisiaj padam...
An-ka, tą żółtaczkę (jak mówi Hania) kupiłam w ubiegłym roku w centrum ogrodniczym.[/b]
Wróciłam z działki i jestem "przetleniona" (tak mówi pewna młoda mama o swoim synku, który po całodziennym hasaniu na świeżym powietrzu pada wieczorem jak ścięta kawka i śpi kamiennym snem do rana - a to jest niesamowite, jak na dziecko, które normalnie śpi jak zając pod miedzą i to tylko 4 godziny
Jutro będą fotki, a dzisiaj padam...
An-ka, tą żółtaczkę (jak mówi Hania) kupiłam w ubiegłym roku w centrum ogrodniczym.[/b]
-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Ewuś a moze to odurzenie zapachem jasminu?
........a żywotniki masz jak kolumny :o
u mnie zdecydowanie za wolno rosną
cmokasy z gór
u mnie zdecydowanie za wolno rosną
cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
A tak postanowiłam sobie "prowadzić" krzaczek pęcherznicy - połowę zostawiłam jako krzaczek, a najgrubszą gałaź zaczęłam przycinać i prowadzić jak drzewko 

No i muszę się pochwalić swoją uprawą ekologiczną z zastosowaniem dobrodziejstwa pokrzywowego - rzodkieweczki są pyszne, soczyste, wielkie i nic ich nie rusza

a pozostałe warzywka... też niczego sobie
No, chyba wypełniłam przyrzeczenie

No i muszę się pochwalić swoją uprawą ekologiczną z zastosowaniem dobrodziejstwa pokrzywowego - rzodkieweczki są pyszne, soczyste, wielkie i nic ich nie rusza

a pozostałe warzywka... też niczego sobie
No, chyba wypełniłam przyrzeczenie