Zielony ogród w lesie.
- HannaCS
- 500p

- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A coś Ty, nie byłam w lesie. Czasu brak. Pracuje jak Bozia przykazuje a popołudniami ganiam na budowę... hihi i na siłownie z moim kręgosłupem - tak się zaudałam na niego, że nie ma siły. Nie będzie żadnego krojenia.
Ale u Ciebie pięknie.. bardzo urokliwie.. a ja nie mam czasu fotek nawet zrobić mojego kawałka za domem...
Ale u Ciebie pięknie.. bardzo urokliwie.. a ja nie mam czasu fotek nawet zrobić mojego kawałka za domem...
- JLG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trochę mi zeszło z czytaniem Twojego wątku - ale bardzo sympatycznie się go czyta. Szalona z Ciebie kobieta, niestandardowa... w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu.
leśna działka urokliwa, odwaliłaś kawał porządnej roboty przy porządkowaniu terenu i coraz ładniej u Ciebie. Piękna konwaliowa łąka, w oddali strumyczek - wcale nie dziwię się, że tak często lubisz tam uciekać o zgiełku wielkiego miasta. Hosty bardzo się mi podobają, ale przy swoich marnych 5 sadzonkach mogę się tylko schować... jedyne co potwierdzam, że odkąd je posadziłam do gruntu - jakby wolniej rosły...
Pokaż koniecznie zdjęcia ze swojego przydomowego ogródka - myślę, że po ostatniej walce z chwaściorami jest już co oglądać.
Ja w pracy zawsze nie wiem co robić z rękoma - ziemia za paznokciami (mimo szorowania szczoteczką), jakieś otarcia, skaleczenia nie wiadomo skąd versus pięknie wypielęgnowane dłonie koleżanek z pracy z nienagannym manicure...
leśna działka urokliwa, odwaliłaś kawał porządnej roboty przy porządkowaniu terenu i coraz ładniej u Ciebie. Piękna konwaliowa łąka, w oddali strumyczek - wcale nie dziwię się, że tak często lubisz tam uciekać o zgiełku wielkiego miasta. Hosty bardzo się mi podobają, ale przy swoich marnych 5 sadzonkach mogę się tylko schować... jedyne co potwierdzam, że odkąd je posadziłam do gruntu - jakby wolniej rosły...
Pokaż koniecznie zdjęcia ze swojego przydomowego ogródka - myślę, że po ostatniej walce z chwaściorami jest już co oglądać.
Ja w pracy zawsze nie wiem co robić z rękoma - ziemia za paznokciami (mimo szorowania szczoteczką), jakieś otarcia, skaleczenia nie wiadomo skąd versus pięknie wypielęgnowane dłonie koleżanek z pracy z nienagannym manicure...
Witaj Haniu, w końcu dotarłam do Ciebie
. Działką Twoją jestem zachwycona. Ten łan konwalii tak pachnie, że zapach poczułam u siebie w domu
. Co do hebe. Miałam dwa z tych trzech Tomkowych, jedno przemarzłu zupełnie a to, które u Tomka jest od paru lat, u mnie zmarzło ale tylko wierzchnie gałązki. Teraz śmiesznie wygląda, bo środek ma łysy (wycięłam) a po bokach piękne, zielone odrosty. Ale nic to, kupiłam następne, tym razem zabezpieczę na zimę.
Czekam na zdjęcia ogrodu leśnego i przydomowego
Miłego dnia życzę
Czekam na zdjęcia ogrodu leśnego i przydomowego
Miłego dnia życzę
- HannaCS
- 500p

haha dobre to z tymi paznokciamiJLG pisze:Trochę mi zeszło z czytaniem Twojego wątku - ale bardzo sympatycznie się go czyta. Szalona z Ciebie kobieta, niestandardowa... w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu.
moja kolezanka zawsze powtarza: albo sie potrafi wszystko zrobić albo rączki
ja nie mam na bank...
czwarty dzien na budowie.. teraz to i tynk mam za paznokciami
a tak poważnie to bardzo dziękuję za wizytę.. nie mam nawet czasu popisać i pozaglądać jak Wam pieknie wszystko rosnie.. jutro w pracy nadrobię zaległości
a wiesz, że u mnie na balkonie też hosty lepiej rosły.. tylko, że już sie chyba nie zmieszczą..
milutkiego dnia
- HannaCS
- 500p

hmmgohna pisze:Witaj Haniu, w końcu dotarłam do Ciebie. Działką Twoją jestem zachwycona. Ten łan konwalii tak pachnie, że zapach poczułam u siebie w domu
. Co do hebe. Miałam dwa z tych trzech Tomkowych, jedno przemarzłu zupełnie a to, które u Tomka jest od paru lat, u mnie zmarzło ale tylko wierzchnie gałązki. Teraz śmiesznie wygląda, bo środek ma łysy (wycięłam) a po bokach piękne, zielone odrosty. Ale nic to, kupiłam następne, tym razem zabezpieczę na zimę.
Czekam na zdjęcia ogrodu leśnego i przydomowego![]()
Miłego dnia życzę
no to mnie zmartwiłaś tym hebe. nic to kożuszek uszyję...
a konwalijki mogłyby kwitnąc cały okrągły rok....
lece na budowę
;:8 ;:8
- HannaCS
- 500p

Hej Tomeczku ale milo z Twojej strony
superowate to HEBE
na mojej budowie... hmm niebawem będę jak Pudzian - taka przypakowana
nosiłam gruz i wory z różnymi zaprawami
opanowała też kilka innych czynności remontowo wykończeniowych.. jestem wykończona.. zrobiłam kilka fotek wczoraj ale nie zgrałam ich bo sił zabrakło.. może wieczorkiem mi się uda.
superowate to HEBE
na mojej budowie... hmm niebawem będę jak Pudzian - taka przypakowana
nosiłam gruz i wory z różnymi zaprawami
-
MirkaS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Haniu niesamowita z Ciebie osoba, wyglądasz na taka delikatna a w Tobie Pudzian siedzi.
Jakie dorodne pomidorki.
Jakie dorodne pomidorki.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- HannaCS
- 500p

Nigello
jak jestem na budowie to taka wracam padnieta, że już nawet mi sie nie chce ganiać z aparatem. Chyba sobie odpuszczę wyjazdy tam do soboty. w sobotę mojej ekipy nie będzie to ja do ogródka pójdę.. może coś podłubię.. posadziłam moje balkonowe Hosty ale akurat nad nimi sąsiadka ma czereśnię i sypie się z niej tak, że bałagan się robi.... no cóż to, że ściółkowałam korą .. i tak nic już nie widać
hehe
ale ile ślimaków utrupiłam.... całe mnóstwo.. ślimakol załatwił sprawę
jak jestem na budowie to taka wracam padnieta, że już nawet mi sie nie chce ganiać z aparatem. Chyba sobie odpuszczę wyjazdy tam do soboty. w sobotę mojej ekipy nie będzie to ja do ogródka pójdę.. może coś podłubię.. posadziłam moje balkonowe Hosty ale akurat nad nimi sąsiadka ma czereśnię i sypie się z niej tak, że bałagan się robi.... no cóż to, że ściółkowałam korą .. i tak nic już nie widać
hehe
ale ile ślimaków utrupiłam.... całe mnóstwo.. ślimakol załatwił sprawę