Ogródek EdytyB - początki amatora
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Aga - fajnie , że do mnie zajżałaś111agnieszka pisze:Edytko Ty nie masz co pokazywać? Przecież masz takie cudne kwiaty,orliki niebieskie wyglądają ślicznie , umnie tylko różowe na dodatek jeszcze nie kwitnąTeż jestem początkującą ogrodniczą
Co do orlików to czekam na obiecane nasionka orlików i może za rok, dwa będzie ich więcej.
Mam mało bylin co strasznie zuboża ogród ale już za rok dokupię tym bardziej, że znalazłam dla nich miejsce. Muszę jeszcze sporo rabat wytyczyć, ale ptzyjdzie na to czas.
Niech tylko róże , dalie i lilie zaczną kwitnąć to będzie kolorowo.
- EdytaB

Cześc HaniaHannaCS pisze:No rzeczywiście TY nie masz co pokazac...
Koń by się usmiał...
hehe
powiedz Edziu masz u siebie HEBE ?? bo kupiłam 3 sztuki ale czytałam, że kilka gatunków przemarza i mnie troche to zmartwiło..
bo na działce 2 sztuki mi last winter padły
Nie mam hebe - jakoś mnie na nie jeszcze nie naszło. Ja aktualnie jestem w trakcie mordowania ostatniego krzaka lawendy.
Słysząłam, ze hebe jest wrażliwe na mrozy więc jeśli przeżyje to lato to agrowłukniną zabezpiecz na zimę.
- EdytaB

Kochana Ido Iryski sa pięne dużo i stare 9na dodatek babcineida74 pisze:E tam .W ogrodzie zawsze jest coś do pokazaniaWidoczki na kwitnące skrzyneczki bardzo ciekawe
Moim zdaniem byliny w ogrodzie są niezawodne.Warto w nie inwestować.Iryski
Muszę dokupić jakiś kolor.
Co do bylin to zastanawiam sie gdzie je sadzić, zeby potem nie kończyło się to wielkim przesadzaniem. Teraz szukam kamieni na mini skalniak.
- EdytaB

Aga byłam i nie zauważyłam psa111agnieszka pisze:A mnie powaliło zdjęcie Twojego piesia ( a może to dziewczynka?) ulubiona moja rasa no i takiej maści,uroczy .Jak się ogrodze to planuje właśnie takiegoObecnie mamy suczkę , mój M taka przygarnął jeśli zagladałaś do mnie to pewnie widziałaś
A mój to pies Azer - ma 4 lata i szukam mu panny
Duży, mądry psiak - podoba mi się jak pilnuje mojej córki, jeśli są sami na dworzy łazi za nią krok w krok, gdzie ona tam i on.
-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko u Ciebie już kwitną irysy???, moje jeszcze nie wylazły z ziemi. Pewnie już nie wyjdą.To były moje dwa pierwsze. Futrzaste stworzenie śliczne 
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki