Mam nadzieję Haniu, wlasnie wsadziłam je do doniczek, dosadziłam po 2 libelie i zobaczymy.hanka55 pisze:Edytko, Twoje olki to KRZACZYDŁA !
Wspaniałe, piękne, genialne, i mają już TYYYLE paczków.
Na słonku za tydzień będa wielką, różową chmurą. :P
Ogródek EdytyB - początki amatora
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A jeździsz czasami gdzies dalej samochodem? Ja przywoziłem sobie z gór, znad morza...EdytaB pisze:[...]kamienie załatwić, u nas bryndza, wszystko dookoła wybrane. No i ktoś to musi zrobić a to już najpoważniejszy problem
Tak przy okazji zbierałem, takie niewielkie
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- EdytaB

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ostatnio przytargalam od mamy całkiem sporo, do obłożenia paleniska, jeszcze sporo musze dowieść, i na palenisko i ciurkadełko (strasznie podoba mi się ta nazwabishop pisze:A jeździsz czasami gdzies dalej samochodem? Ja przywoziłem sobie z gór, znad morza...EdytaB pisze:[...]kamienie załatwić, u nas bryndza, wszystko dookoła wybrane. No i ktoś to musi zrobić a to już najpoważniejszy problem
Tak przy okazji zbierałem, takie niewielkie
- EdytaB

Zauważylam, że azalia ma najpierw pąki żółto różowe a po kilku dniach stają się bardziej różowe, tak jak kobieta zmienną jestzuzia55 pisze:Edytko,twoja azalia warta jest zachwytu,ma naprawdę piekny kolor,aż zapisałam sobie jej nazwę.Oleandry z takimi pąkami warte były zakupu.Ogród w szybkim tempie staje się bardzo ładnie urządzony.
Olki są tfu tfu śliczne, mial byc jeden ale M stwierdził, że jednego to widać nie będzie i może dwa wziąć
- EdytaB

Po tym jak mój M stwierdził, że trzeba przystopować z ogrodowymi zakupami bo z kasa krucho , poszliśmy tylko po ziemię do olków (do takiego małego fajnego sklepu ogrodniczego) wyszedł z niego z miętą i powiedział, ze kolejne ogrodowe zakupy robimy tylko tu, więc po tuje i kwiaty na balkon musimy tu przyjechać a miał być koniecroslynn pisze:Edytko ale masz dobrego męża, Mój w zasadzie w ogrodzie toleruje tylko to co jadalne, reszta jakoś go nie kręci
- HannaCS
- 500p

- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie ma to jak dobre podejście.. myśli że tu będzie kontrolowałEdytaB pisze:Po tym jak mój M stwierdził, że trzeba przystopować z ogrodowymi zakupami bo z kasa krucho , poszliśmy tylko po ziemię do olków (do takiego małego fajnego sklepu ogrodniczego) wyszedł z niego z miętą i powiedział, ze kolejne ogrodowe zakupy robimy tylko tu, więc po tuje i kwiaty na balkon musimy tu przyjechać a miał być koniecroslynn pisze:Edytko ale masz dobrego męża, Mój w zasadzie w ogrodzie toleruje tylko to co jadalne, reszta jakoś go nie kręci
ważne, że kurek się nie zakręcił na amen
- EdytaB

Sama nie wiem czemu tam nie wstępowałam częściej (chyba ze względu na kiepskie miejsce do parkowania) ale bylinki po 2,3 zł widziałm (tak na szybko) ceny niskie, miła obsługaHannaCS pisze:Nie ma to jak dobre podejście.. myśli że tu będzie kontrolowałEdytaB pisze:Po tym jak mój M stwierdził, że trzeba przystopować z ogrodowymi zakupami bo z kasa krucho , poszliśmy tylko po ziemię do olków (do takiego małego fajnego sklepu ogrodniczego) wyszedł z niego z miętą i powiedział, ze kolejne ogrodowe zakupy robimy tylko tu, więc po tuje i kwiaty na balkon musimy tu przyjechać a miał być koniecroslynn pisze:Edytko ale masz dobrego męża, Mój w zasadzie w ogrodzie toleruje tylko to co jadalne, reszta jakoś go nie kręci![]()
![]()
ważne, że kurek się nie zakręcił na amen
Tak po pracy na 2 bylinki skoczyć, z portwela dużo nie ubędzie a ogród powoli się zapełni ;)
- Ania Kropelka

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- EdytaB

Doniczki , w których rosły nie były zbyt duże a korzenii było więcej niż ziemitomko34 pisze:Witam,wstąpiłem z rewizytą i stwierdzam że już tutaj ale widocznie się nie odzywałem,podoba mi się ,rozkręcasz się pozytywnie ,olki świetne ale czy nie zaszkodzi im przesadzanie teraz gdy zaczynają kwitnąć ,mogą zrzucać pąki,a azalia śliczna,pozdrawiam
Mam nadzieję, ze będzie ok. Zobaczymy.
A do Twoich azalii to jeszcze dużo moim brakuje.