Ogródek EdytyB - początki amatora

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hanka55 pisze:Edytko, Twoje olki to KRZACZYDŁA !
Wspaniałe, piękne, genialne, i mają już TYYYLE paczków.
Na słonku za tydzień będa wielką, różową chmurą. :P
Mam nadzieję Haniu, wlasnie wsadziłam je do doniczek, dosadziłam po 2 libelie i zobaczymy.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Edytko,twoja azalia warta jest zachwytu,ma naprawdę piekny kolor,aż zapisałam sobie jej nazwę.Oleandry z takimi pąkami warte były zakupu.Ogród w szybkim tempie staje się bardzo ładnie urządzony.
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

EdytaB pisze:[...]kamienie załatwić, u nas bryndza, wszystko dookoła wybrane. No i ktoś to musi zrobić a to już najpoważniejszy problem :cry:
A jeździsz czasami gdzies dalej samochodem? Ja przywoziłem sobie z gór, znad morza...
Tak przy okazji zbierałem, takie niewielkie :oops:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bishop pisze:
EdytaB pisze:[...]kamienie załatwić, u nas bryndza, wszystko dookoła wybrane. No i ktoś to musi zrobić a to już najpoważniejszy problem :cry:
A jeździsz czasami gdzies dalej samochodem? Ja przywoziłem sobie z gór, znad morza...
Tak przy okazji zbierałem, takie niewielkie :oops:
Ostatnio przytargalam od mamy całkiem sporo, do obłożenia paleniska, jeszcze sporo musze dowieść, i na palenisko i ciurkadełko (strasznie podoba mi się ta nazwa :D )
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

zuzia55 pisze:Edytko,twoja azalia warta jest zachwytu,ma naprawdę piekny kolor,aż zapisałam sobie jej nazwę.Oleandry z takimi pąkami warte były zakupu.Ogród w szybkim tempie staje się bardzo ładnie urządzony.
Zauważylam, że azalia ma najpierw pąki żółto różowe a po kilku dniach stają się bardziej różowe, tak jak kobieta zmienną jest :)

Olki są tfu tfu śliczne, mial byc jeden ale M stwierdził, że jednego to widać nie będzie i może dwa wziąć :D nie powiem żebym protestowała :D
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Edytko ale masz dobrego męża, Mój w zasadzie w ogrodzie toleruje tylko to co jadalne, reszta jakoś go nie kręci :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

roslynn pisze:Edytko ale masz dobrego męża, Mój w zasadzie w ogrodzie toleruje tylko to co jadalne, reszta jakoś go nie kręci :D
Po tym jak mój M stwierdził, że trzeba przystopować z ogrodowymi zakupami bo z kasa krucho , poszliśmy tylko po ziemię do olków (do takiego małego fajnego sklepu ogrodniczego) wyszedł z niego z miętą i powiedział, ze kolejne ogrodowe zakupy robimy tylko tu, więc po tuje i kwiaty na balkon musimy tu przyjechać a miał być koniec :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45

Post »

EdytaB pisze:
roslynn pisze:Edytko ale masz dobrego męża, Mój w zasadzie w ogrodzie toleruje tylko to co jadalne, reszta jakoś go nie kręci :D
Po tym jak mój M stwierdził, że trzeba przystopować z ogrodowymi zakupami bo z kasa krucho , poszliśmy tylko po ziemię do olków (do takiego małego fajnego sklepu ogrodniczego) wyszedł z niego z miętą i powiedział, ze kolejne ogrodowe zakupy robimy tylko tu, więc po tuje i kwiaty na balkon musimy tu przyjechać a miał być koniec :)
Nie ma to jak dobre podejście.. myśli że tu będzie kontrolował :) :)
ważne, że kurek się nie zakręcił na amen :)
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

HannaCS pisze:
EdytaB pisze:
Nie ma to jak dobre podejście.. myśli że tu będzie kontrolował :) :)
ważne, że kurek się nie zakręcił na amen :)
Sama nie wiem czemu tam nie wstępowałam częściej (chyba ze względu na kiepskie miejsce do parkowania) ale bylinki po 2,3 zł widziałm (tak na szybko) ceny niskie, miła obsługa :)
Tak po pracy na 2 bylinki skoczyć, z portwela dużo nie ubędzie a ogród powoli się zapełni ;)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45

Post »

I mąż nie będzie miał się czego czepnąć :) :)
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

HannaCS pisze:I mąż nie będzie miał się czego czepnąć :) :)
On tak gada ale lubi ten kawałek ziemi , kwiaty i drzewa.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

Edytko, ta dwukolorowa azalia zwaliła mnie z nóg, muszę taką mieć....... :twisted:
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ania Kropelka pisze:Edytko, ta dwukolorowa azalia zwaliła mnie z nóg, muszę taką mieć....... :twisted:
Kupiłam w tym roku na allegro duże sadzonki, które zakwitły tak pięknie. Polecam sama sledzę wystawiany towar u Tego sprzedawcy może jeszcze coś wyczaję.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

Witam,wstąpiłem z rewizytą i stwierdzam że już tutaj byłem ale widocznie się nie odzywałem,podoba mi się ,rozkręcasz się pozytywnie ,olki świetne ale czy nie zaszkodzi im przesadzanie teraz gdy zaczynają kwitnąć ,mogą zrzucać pąki,a azalia śliczna,pozdrawiam
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

tomko34 pisze:Witam,wstąpiłem z rewizytą i stwierdzam że już tutaj ale widocznie się nie odzywałem,podoba mi się ,rozkręcasz się pozytywnie ,olki świetne ale czy nie zaszkodzi im przesadzanie teraz gdy zaczynają kwitnąć ,mogą zrzucać pąki,a azalia śliczna,pozdrawiam
Doniczki , w których rosły nie były zbyt duże a korzenii było więcej niż ziemi :)
Mam nadzieję, ze będzie ok. Zobaczymy.

A do Twoich azalii to jeszcze dużo moim brakuje.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”