U Antooosi :):):)
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj są,sąkoniczynka pisze:migdałki są przepiękne :P :P
treissi pisze:Kinga nie pijesz przypadkiem drugiej kawki?Ale dobrze temu kocurkowi - też bym sobie tak na słoneczku poleżała
A migdałek cudny. Tez mam zamiar taki kupić
Twój chyba ma już pare latek, bo ma pień gruby.
Monia mój migdałek ma 10 latek.Ale z Ciebie spostrzegawcza kobietatreissi pisze:Ja dzisiaj kupiłam migdałka na pniu za 15 zł. Ma tylko kilka gałązek i trzeba go uformować, ale jestem dobrej myśliMigdałki w formie krzaczka były po 10 zł.
ewasz29 pisze:śliczny migdałek ! Muszę też posadzić go w przyszłości na działeczkę ,bo mój M strasznie takie migdałowe drzewka uwielbia !
Ewo moi sąsiedzi też nie pozostali obojętni i wczoraj sobie kupiliweiner pisze:Migdałek śliczny, ostatnio facet na giełdzie sprzedawał migdałki za 10 złotych, żałuję że nie kupiłem ;)
Weinerze toż to prawie za darmo
A dzięki,dzięki.No faktycznie,nie jest dużezabcia_paula pisze:Niewielkie drzewko a jaką ma ilość kwiatów, fajnie wygląda
A rudzielec przeuroczy.
Aniu dzięki.No,kotek lubi słoneczko,aż za bardzoAndziax007 pisze:Pięknie kwitnie migdałekChyba też takiego sobie sprawię
Zresztą chciałam sobie go kupić ale nie miałam kiedy
![]()
A rudzielec słodziutkiWidać dobrze mu na parapecie w słoneczku
Ewo poważnie?No to tym bardziej będą u mnie pelargonieEwa Janina Sadowska pisze:Migdałek pięknie kwitnie. 3 zł za angielskie pelargonie to bardzo dobra cena,na Starym Kleparzu tańszych jak za 4-5 zł nie trafisz.A kot z tego rozespania nie spadł z parapetu?
No to rzeczywiście na Placu Imbramowskim taniocha,choc były i takie po 8zeta.Garfildek pozdowiony-dziękuję bardzo.ewasz29 pisze:Ja za angielską pelargonię musiałam zapłacić 6 zł na ryneczku .Pewnie tańsze będą dopiero jak będzie się kończył sezon nasadzeń balkonowych .
Pozdrowienia dla rudzielca Garfielda
Wiecie co?Też lubię migdałka,ale od zawsze marzę o magnolii.Z roku na rok sobie powtarzam,że kupię...no i...na powtarzaniu się kończy
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Aleś mnie zaskoczyła tym pytaniembasga pisze:Wow...i on pachnie migdałowo?Magnolia też miodzio-to one teraz kwitną takimi ogromnymi kwiatami?Jak szłam z giełdy to taką mijałam.
No,magnolie to właśnie te wieeelkie kwiaty.Muszę się do naszego ogrodu botanicznego wybrac,bo tam ich jest mnóstwo...echhhh....
A teraz moje zakupy:
Mówiłam,że mnie zaraza koleusowa dopadła
A w gazonie wylądowała hedera...z braku koncepcji

Pozdrawiam,Kinga.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
- myszorek

- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Poszalałaś Kinguś ;) Nie mogę przeżyć tych cen, pelargonie po 1zł
U mnie poniżej 2,5zł nie kupisz
A widziałam dzisiaj pelargonię zwisającą variegatę
Jutro chyba się po nią wybiorę
A petunie fajnie wyglądają w takich wiszących koszach, kilka ich tam wejdzie ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- Andziax007

- Kontakt:
Tak się składa że mam jedną z tych co Ty masz
Z chęcią się wymienię jak moje też podrosną
Pokazywałam swoje ostatnio u siebie jakie mam to jak znajdziesz chwilkę czasu to sobie zobacz
Tylko jak będziesz żyłką mocować to niech Ci M zrobi dziurki po rogach i wtedy przepleciesz sobie żyłkę bo inaczej Ci będzie się zsuwać
Ja jeszcze ich nie przymocowałam ale znając mnie to zrobię to jak wylądują na ziemi to wtedy się zabiorę za to bo teraz mi się nie chce a po drugie mam co inne na głowie 
- elila
- 1000p

- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Witam! Tak się składa,że ja w tym roku zakładałam swój ogród(ek) od początku i pierwsze co kupiłam to właśnie migdałek, różę na pniu (4ro kolorową podobno) i właśnie magnolię gwiaździstą (białą), która jest strasznie droga ale nie mogłam sobie jej odmówić. Magnolię polecam bo pięknie pachnie!basga pisze:Wow...i on pachnie migdałowo?Magnolia też miodzio-to one teraz kwitną takimi ogromnymi kwiatami?Jak szłam z giełdy to taką mijałam.
- ewasz29

- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to nie macie co narzekać na ceny . W mojej okolicy pelargonie są po 5 zł . A petunie to kupuję zawsze dopiero w czerwcu bo dopiero wtedy cena spada poniżej 3 złmyszorek pisze:Poszalałaś Kinguś ;) Nie mogę przeżyć tych cen, pelargonie po 1złU mnie poniżej 2,5zł nie kupisz
A widziałam dzisiaj pelargonię zwisającą variegatę
Jutro chyba się po nią wybiorę
![]()