No wspaniałe fotki wiosny, podoba mi się też pieris
bardzo atrakcyjny krzew. Muszę dokładnie poprzeglądać
Twój ogródek. A oglądałem też fotki, bardzo fachowe.
Za to teraz jeden stres (w trzech odsłonach ;)) a potem zasłużone wakacje życzę połamania pióra (albo długopisu)
Fajny masz ten ogród i z podziwu wyjść nie mogę - facet, i to młody ;) , a lubi zieleninki... Tylko przyklasnąć takiej pasji. Moje córki działkę lubią.... jako teren do zapraszania znajomych, natomiast na "prace ziemno-ręczne" już "nie mają czasu"
no na te wakacje już się nie moge doczekać. 4,5 miesiąca wolnego z czego połowa stresująca bo wyniki matur dopiero 30 czerwca a rekrutacji w połowie lipca. ;p pozistaje tylko zekać i sie nie przejmować. a co do mojej pasji to zdecydowanie mało popularna wśród osób w moim wieku, ale jaka oryginalna!
teraz moge oficjalnie powiedzieć, że wiosna w pełni! jak rano wychodziłem do szkoły to jeszcze tak nie było a teraz przy powrocie!? od razu wyciągnąłem komórkę i cyknąłem (dlatego sorry za jakość). aha i biały dom to sąsiada nie mój mój w tle czereśni daleko
Oj widze że mamy podbny gust/ styl:) kolejne tulipanki takie same tym razem te żółte botaniczne, ale u mnie jeszcze chwile zejdzie zanim zakwitnął, a poza tym piekna wiosna, wisnia w bieli pośród forsycji, pieknie.