Mój ogród - Janek, cz.2
Pogody, słońca, radości.
W niedzielę dużo gości.
W poniedziałek dużo wody.
Dużo jajek kolorowych
świąt wesołych no i zdrowych
życzy NoeN
W niedzielę dużo gości.
W poniedziałek dużo wody.
Dużo jajek kolorowych
świąt wesołych no i zdrowych
życzy NoeN
Pozdrawiam NoeN
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21852
- Janek
- Przyjaciel Forum

- Od: 21 paź 2006, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Mariuszu mój zerbinus jest dziwny musze przyznać. mam go już dwa lata i nie był wyższy niż metr. mam szczerą nadzieję, że w tym roku bardziej się postara, widać, że się rusza powoli.
Jacku pieris całkiem nowy nabytek (zapewne przepłacony w OBI). jeszcze do niedawna nie wiedziałem jak ta roślina się nazywa i szykałem wszędzie. dopiero Krysia mnie olśniła i cóż było robić!? pojechałem kupiłme posadziłem a teraz cieszy oko
Jacku pieris całkiem nowy nabytek (zapewne przepłacony w OBI). jeszcze do niedawna nie wiedziałem jak ta roślina się nazywa i szykałem wszędzie. dopiero Krysia mnie olśniła i cóż było robić!? pojechałem kupiłme posadziłem a teraz cieszy oko
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Janku fajnie Ci wyszła ta nowa rabatka. A dajesz korę przekompostowaną czy świeżą.....no i skąd masz takie wielgaśne kamienie. Widzę, że wychodziłeś też tego pierisa....oj dopiąłeś swego. Ja też będę mieć może już pod koniec kwietnia tylko wtedy już chyba nie będzie kwitł.
Nie ma to jak wiosna.... człowiek od razu wie, że żyje a nauka jakoś lepiej idzie nieprawdaż?
Nie ma to jak wiosna.... człowiek od razu wie, że żyje a nauka jakoś lepiej idzie nieprawdaż?
- Janek
- Przyjaciel Forum

- Od: 21 paź 2006, o 13:58
- Kontakt:
Kora prosto w worka z OBI
co do kamieni to swego czasu ktoś (dziadek!?) kupił i nam przywieźli sporo. są w całym ogrodzie porozrzucane, więc poukradałem trochę z innych miejsc i przytaszczyłem (co wbrew pozorom wcale nie było takie proste ze względu na ich cieżar ;)) pierisa wychodziłem, mam i jestem zadowolony!
a co do nauki to w sumie masz rację, że łatwiej. pytanie tylko czy to wiosna czy moze fakt że za miesiąc już będzie po wszystkim i nie mam zbyt dużo czasu już 
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04