Moja Działka-NoeN

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p
Od: 13 cze 2007, o 21:02

Moja Działka-NoeN

Post »

Witam!!
Na forum jestem już z pół roku, cieszę się ,że go znalazłem bo poznałem tu wiele uprzejmych i pomocnych ludzi. Już od dłuższego czasu próbowaliśmy zdobyć swój kawałek ziemi, lecz zawsze było coś. Tu w ostatnim momencie zrezygnowali ze sprzedaży, tu znowu coś i tak dalej.... :( .Ale przyszedł ten dzień w którym dostałem swoją działeczkę :D Chociaż jestem tu od pewnego czasu jestem zielony, lecz troszke się już nauczyłem właśnie odwas. Macie piękne ogrody i myśle, że kiedyś was dogonie :D na razie dostałem w całkiem dobrym stanie działeczkę, ale duuuuuuuuużo trzeba zrobić :D Wiem jednak, że ta praca jest bardzo miła. Działka jest połozona w Zabrzu-Pawłowie, samochodem mam 5min,rowerem 15min :D.uhhhh się rozpisałem :P Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Witaj Noenie, po długiej nieobecności wreszcie odnalazłeś się, miło, że do nas wróciłeś. Chętnie obejrzałabym fotki z tej nowo nabytej działki. Jaka duża jest?
Awatar użytkownika
batiro
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 17 lut 2009, o 16:42

Post »

Witaj
Z niecierpliwością czekamy na zdjęcia.
Ja swoje dodam jurto
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

Dziękuje za miłe powitanie.
Działka jest typowa ROD-owa, ma jeśli się niemyle ok.400m2. Nie zaduża, ale zawsze to ten swój kawałek ziemi :D .

To są zdjęcia ze zeszłego tygodnia jeszcze działka niebyła nasza. :P Teraz to o wiele lepiej wygląda :P

Obrazek Obrazek Obrazek
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam NoeN, masz sporą działkę na której kwitną ci piękne krokusy. Porób jeszcze kilka fotek swojego ogrodu.
Awatar użytkownika
batiro
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 17 lut 2009, o 16:42

Post »

Piękna spora działka, czeka cię nie mało pracy. Życzę powodzenia i czekamy na więcej zdjęć
batiro
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=21849
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

Dzięki Marcin i batiro :D . Wczoraj gdy kupowaliśmy tą działeczkę zapomniałem wziąść aparat. :( Mam jeszcze fotki z tamtego tygodnia, więc jak będe miał czas to wkleje. Krokusów już niemam, ale za to mam żonkile ;:48 ;:49 ;:50 .
x_m-i
---

Post »

U Ciebie Noen krokusy już przekwitły a u mnie dopiero zaczynają :D a na narcyzę to jeszcze muszę poczekać. Ale nie ociągaj się w tymi fotkami :D wklejaj je na bieżąco .
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj NoeN !
Witaj zapaleńcze ! :D :D :D
Dopiero kupiłeś działkę i już działasz bardzo aktywnie !!!! Brawo!Brawo!
Przewiduję,że latem nie poznamy Twojego ogródka!
Powodzenia.
KaRo :D
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

Dziękuje ci KaRo za te miłe słowa otuchy, aż chce sie pracować :D .Niestety teraz święta i wątpie,że bedzie czas pojechać na działkę :( .Dam jesczę tych fotek z zeszłego tygodnia. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
x_m-i
---

Post »

Noen, masz sporą działkę i sporo pracy. Ale myślę, że jak wpadniesz w wir prac ogrodowych to latem będziemy oglądać u Ciebie kolory tęczy.
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

No mam nadzieję, że ogród bedzię latem miał kolory tęczy, pracy jest dużo sam nie wiem od czego zacząć. Chyba najpierw wyczyszcze altankę :D .W toalecie wyliczyłem 45 pająków haha :P
bogumila
1000p
1000p
Od: 17 cze 2008, o 19:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj :wit
pracy na początku będziesz miał sporo , ale później usiądziesz na środku i będziesz odpoczywał w pięknym ogrodzie. Wstawiaj zdjęcia.
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Awatar użytkownika
Noen
100p
100p

Post »

Wiem,że dużo pracy przede mną ale ta praca jest miła :D. Dzięki bogumiła,że wpadłaś.Pozdrawiam :P
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Noen, ślicznie dziękuję za wizytę w moim ogrodzie i życzenia świąteczne, również życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych :D
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”