Mam w związku z tym małe pytanko: ile nasze Vandy mogą mieć wiosenek życia? drugie pytanko:Ile Vanda musi mieć lat, żeby zakwitła: są to pytania z czystej ciekawości

Czytajac Ciebie mozna wpaść w depresje poporodowa nawet 20 lat po porodzie
 Czytajac Ciebie mozna wpaść w depresje poporodowa nawet 20 lat po porodzie  No w życiu takiej gorliwej pesymistki nie spotkałam
 No w życiu takiej gorliwej pesymistki nie spotkałam  Co do moich vand no to co ja moge napisac...sa małe,a nawet malutkie.Większa ma 6 korzonków ,a mniejsza chyba 2.Wazony tez mam zdecydowanie za duże.Vandzie mieszkają w szklaneczkach do napojów.Śmiac mi sie chce jak czytam o tych wazonach naszych.Pojechałysmy po prostu ,,po bandzie,,Kazda z nas miała wizje dorodnej vandy chyba hihihi.Naucza one nas pokory...oj nauczą :P Czy ktos z Was wie jak długo bedziemy czekac na kwiatki?Czy wykąpane dziś vandzie jutro tez musza być kapane czy maja sobie odpoczywać????Kurcze napiszcie coś na temat następnej kąpieli.....
 Co do moich vand no to co ja moge napisac...sa małe,a nawet malutkie.Większa ma 6 korzonków ,a mniejsza chyba 2.Wazony tez mam zdecydowanie za duże.Vandzie mieszkają w szklaneczkach do napojów.Śmiac mi sie chce jak czytam o tych wazonach naszych.Pojechałysmy po prostu ,,po bandzie,,Kazda z nas miała wizje dorodnej vandy chyba hihihi.Naucza one nas pokory...oj nauczą :P Czy ktos z Was wie jak długo bedziemy czekac na kwiatki?Czy wykąpane dziś vandzie jutro tez musza być kapane czy maja sobie odpoczywać????Kurcze napiszcie coś na temat następnej kąpieli.....
 ) to pewnie najpóźniej jutro będą u Was.
 ) to pewnie najpóźniej jutro będą u Was. Odwaliłeś kawał dobrej roboty przy pakowaniu a rodzice prz wysyłce i za to im też wielkie
 Odwaliłeś kawał dobrej roboty przy pakowaniu a rodzice prz wysyłce i za to im też wielkie  
  ktoś szukał).Po drinkowaniu mają się dużo lepiej
 ktoś szukał).Po drinkowaniu mają się dużo lepiej  Niepełnoletnie a pociąg do kieliszka to mają
 Niepełnoletnie a pociąg do kieliszka to mają  

No to sobie nasze MEGA wazony poczekają troche....Czy można wsunąc taką mała vandzię do wazonu całą???czy musi być rozeta na zewnątrz????Gdzies kiedys widziałam na fotce dorosla vande kwitnąca w szklanej tubie.Takie wazony mam.Zastanawiam sie czy mozna takie małe trzymac w nich.Te duże wiadomo ,ze nie ,bo mogą przegniwac ,ale małe???
 No to sobie nasze MEGA wazony poczekają troche....Czy można wsunąc taką mała vandzię do wazonu całą???czy musi być rozeta na zewnątrz????Gdzies kiedys widziałam na fotce dorosla vande kwitnąca w szklanej tubie.Takie wazony mam.Zastanawiam sie czy mozna takie małe trzymac w nich.Te duże wiadomo ,ze nie ,bo mogą przegniwac ,ale małe???
Jolusia napisała na pierwszej stronie, że mogą albo wisieć albo się opierać,PESTKA@ pisze:...i jeszcze jedno pytanko(bo sobie zapomniałam)czy korzonki vandy mogą dotykac dna.czy muszą wisieć w powietrzu w szklance???
 ;:18
  ;:18