Kaktusiaki Agii
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nooo, bardzo przyjemna wycieczka była.
Skutki nie są opłakane
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- miaaa

- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ech... jak ja lubię oglądać te Wasze "niedotrzymane postanowienia"
Fajniusie zakupy
Hobbitek bardzo mi się podoba
Mammillarki ślicznie kwitną :P ja moje Pleiospilos'y prawie zamordowałam, z 5 kamyczków został mi jeden
za to lithopsy wyżynają się pięknie
Ja też ostatnio miałam ochotę na zakupki, polowałam na All... ale trafiłam do działu z różami ogrodowymi i... przepadłam
Fajniusie zakupy
Ja też ostatnio miałam ochotę na zakupki, polowałam na All... ale trafiłam do działu z różami ogrodowymi i... przepadłam
- Agnieszka Gie
- 100p

- Od: 15 maja 2008, o 16:41
Co prawda nie jestem nowa na tym forum, ale ponieważ odzywam się bardzo rzadko i nikogo z Was jeszcze nie znam na początku witam bardzo serdecznie 
Często zaglądam do działu kaktusowego, ponieważ sama również hoduję te rośliny. Nie mam ich jeszcze wiele, ale kolekcja stale się powiększa
Agii, bardzo podobają mi się Twoje Kaktusy
Są takie zadbane i widać, że dobrze im u Ciebie 
Czy mogłabyś zdradzić gdzie kupujesz swoje rośliny? Chodzi mi o te kupowane osobiście, nie przez internet. Ciągle szukam u nas (na Podlasiu) dobrego sklepu ogrodniczego lub kwiaciarni, ale jak na razie ciekawe rośliny spotykam tylko w marketach. A i wtedy wybór nie jest zbyt duży.
Często zaglądam do działu kaktusowego, ponieważ sama również hoduję te rośliny. Nie mam ich jeszcze wiele, ale kolekcja stale się powiększa
Agii, bardzo podobają mi się Twoje Kaktusy
Czy mogłabyś zdradzić gdzie kupujesz swoje rośliny? Chodzi mi o te kupowane osobiście, nie przez internet. Ciągle szukam u nas (na Podlasiu) dobrego sklepu ogrodniczego lub kwiaciarni, ale jak na razie ciekawe rośliny spotykam tylko w marketach. A i wtedy wybór nie jest zbyt duży.
- Agii

- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiecie co ,prawdę mówiąc to pojechałam sama nie wiem po co. Tak dla rozrywki
Nastawiałam się bardziej na zielone ale jakoś nic mi w oko nie wpadło, a że nie można do domu z pustymi rękami wracać to przynajmniej coś kolczastego wskoczyło do koszyka.Poza nimi zapakowaliśmy samochód tujami i cyprysami do ogródka aby było czym sie od wrednych sąsiadów odgrodzić.
Jeszcze jakieś różaneczniki, kłącza Canny i cebule mieczyków też kupiłam tak przy okazji.
Normalnie mój M mało zawału przy kasie nie dostał
Kati oj wycieczka bardzo udana
Miaa kamyczki to moje pierwsze , jak długo pożyją nie wiem
Czas pokaże
Z działu ogrodowego mnie ślubny siłą wyciągał i tylko mruczał ,że dobrze, że do Białego daleko
Beciu ten duży to Gymno , chyba saglionis ale nie dam ręki uciąć. Nie był drogi 15zł. Były feraki ale bardzo zmarnowane
Szkoda. Chciałam kupić ale rozsądek zwyciężył
Agnieszko ciągle sobie obiecuję ,że więcej nie kupię kakti w kwiaciarniach albo marketach ale jak jest widzisz.
Te wydłubywanie korzonków z torfu mnie wykańcza nerwowo. No właśnie nie mam określonych miejsc gdzie szukam kolczatków jeśli chodzi o zakupy robione osobiście. Czasami jak mi na drodze stanie kwiaciarnia to zajdę. 
Kati oj wycieczka bardzo udana
Miaa kamyczki to moje pierwsze , jak długo pożyją nie wiem
Beciu ten duży to Gymno , chyba saglionis ale nie dam ręki uciąć. Nie był drogi 15zł. Były feraki ale bardzo zmarnowane
Agnieszko ciągle sobie obiecuję ,że więcej nie kupię kakti w kwiaciarniach albo marketach ale jak jest widzisz.
-
Krzysztof N

- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Agnieszka Gie
- 100p

- Od: 15 maja 2008, o 16:41
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Ja już w marketach nie kupuję. Powód prosty. Zanim zaczęłam kupować w marketach moje roślinki nie wiedziały co to choroby.Potem skusiłam się kilka razy na coś i zaczęło się. Najpierw przędziorki, potem wełnowce.
Nie będę tam kupować i już
Nie będę tam kupować i już
Moje doniczkowce i sukulenty
-
Krzysztof N

- Od: 16 lut 2009, o 18:26