Leśny ogród Moni68 cz.3
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bogusiu, dziękuję za miłe słowa
Przyznam się uczciwie, że prawdziwy obornik miałam tylko raz i to M wszystko zrobił... wiem, że przekopywał z ziemią. Zajęło Mu to cały dzień i powiedział, że nigdy więcej
Od tego czasu kupuję granulowany- 10-kilogramowy worek kosztuje ok. 35 zł i wystarcza mi na cały ogród w sezonie. Po prostu rozrzucam pod rośliny, nie przekopuję z ziemią- też trochę śmierdzi, ale praca czysta
Jedynie sadząc nowe rośliny mieszam garść z podłożem. Nie zauważyłam, żeby miał gorsze działanie na rośliny, więc z powodzeniem możesz go zastosować. Najczęściej wczesną jesienią nawożę całość dobrze rozłożonym kompostem.
Jolu, Majko, Taro, bardzo Wam dziękuję
Wieczorem spokojnie odwiedzę Wasze ogrody- praca i dziecię w domu pochłaniają dużo czasu
Teraz czas na podanie obiadu
Wszystkim życzę smacznego 
Jolu, Majko, Taro, bardzo Wam dziękuję
Wieczorem spokojnie odwiedzę Wasze ogrody- praca i dziecię w domu pochłaniają dużo czasu
-
x-d-a
Moniś świątecznie dzisiaj się zrobiło u Ciebie. Jeszcze raz gratulacje. Teraz się powtarzam, ale nic nie szkodzi.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane, witajcie wieczorem
Mąż przed chwilą wrócił z zakupami, musiałam wszystko rozpakować i podać obiad
Nareszcie mam czas na spokojne odwiedzenie Waszych ogrodów
Przede wszystkim chciałam Wam podziękować, Iduś, Joasiu, Aniu, Dalo, Grażynko, za ciepłe słowa
Tak naprawdę to dzięki Wam jest to serduszko- przesympatycznym Dziewczynom, z którymi po prostu chce się rozmawiać...piszę przecież dla Was, dziękuję więc za sympatię okazywaną na każdym kroku i za to, że jesteście
Dla Was- wiciokrzew pomorski Graham Thomas, pięknie pachnie, szybko się rozrasta, a pojedyncze kwiaty pojawiają się do października

Mąż przed chwilą wrócił z zakupami, musiałam wszystko rozpakować i podać obiad
Przede wszystkim chciałam Wam podziękować, Iduś, Joasiu, Aniu, Dalo, Grażynko, za ciepłe słowa
Tak naprawdę to dzięki Wam jest to serduszko- przesympatycznym Dziewczynom, z którymi po prostu chce się rozmawiać...piszę przecież dla Was, dziękuję więc za sympatię okazywaną na każdym kroku i za to, że jesteście
Dla Was- wiciokrzew pomorski Graham Thomas, pięknie pachnie, szybko się rozrasta, a pojedyncze kwiaty pojawiają się do października