DANUSIU ,roślinek skalniakowych mam nie za wiele ,ale coś tam mam .
Ogród -mój azyl cz.1
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
GOSIU ,bardzo chętnie się z tobą spotkam ,może jak zrobi się troszkę cieplej i w ogrodzie zrobi się bardziej kolorowo .Na wymianę też chętnie się pisze .Zapraszam do siebie ,a może kiedyś wpadnę do ciebie ,bo mój M często jeździ do Ostrowa po materiały hydrauliczne .
- JolantaG

DANUSIU ,mieszkam pod lasem i mam staw, nie jeziorko ,ale wody do podlewania u mnie nie brakuje ,nie muszę ganiać z konewkami .
HALINKO ,sny miałam ,ale raczej koszmarne ,to chyba przez tą pogodę .
EDYTKO ,może twoje zamówienie będzie zrealizowane w pierwszej kolejności ,dlatego nie napisali ,albo napisz do nich i przypomnij się .
ASIU ,dobrze ,że im tak napisałaś ,pewnie bardziej się postarają .
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA .
U mnie znów zima .
KDANUTA ,nie ma tego złego ,co by na dobre nie wyszło .Może jak przyślą roślinki ,to pogoda będzie na tyle dobra ,że wszystko powędruje od razu na docelowe miejsce .
HALINKO ,sny miałam ,ale raczej koszmarne ,to chyba przez tą pogodę .
EDYTKO ,może twoje zamówienie będzie zrealizowane w pierwszej kolejności ,dlatego nie napisali ,albo napisz do nich i przypomnij się .
ASIU ,dobrze ,że im tak napisałaś ,pewnie bardziej się postarają .
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA .
U mnie znów zima .
KDANUTA ,nie ma tego złego ,co by na dobre nie wyszło .Może jak przyślą roślinki ,to pogoda będzie na tyle dobra ,że wszystko powędruje od razu na docelowe miejsce .
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Ale sobie Jolu dogadzasz!Ale będziesz cieszyć oczęta swoje i nasze tymi ślicznotkami ,które zamówiłaś!Uwielbiam taki stan , kiedy ogląda się nowe rośliny.Ty masz ogród przy domciu to jest najfajniej.Ja przychodząc codziennie w sezonie zaczynam od rytualnego obchodu całej działki i zaglądanie co się zmieniło od poprzedniego dnia.Bardzo miłe zajęcie.A u Ciebie tyle nowości!Lubię tak.W sezonie często kupuję rośliny.Po drodze na działkę mam 4 punkty sprzedaży roślin.
MIŁEGO POPOŁUDNIA.
Maria.
MIŁEGO POPOŁUDNIA.
Maria.
- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ogród mój azyl
Dobrze że do Ciebie zajrzałam Jolujuż sobie zapisałam te skalniaczki
na mój piaseczek idealne :P :P :P
na mój piaseczek idealne :P :P :P
- JolantaG

Ja też dzień zawsze w sezonie rozpoczynam od obchodu moich włości,lubię patrzeć jak wszystko się zmienia .marpa pisze:Ale sobie Jolu dogadzasz!Ale będziesz cieszyć oczęta swoje i nasze tymi ślicznotkami ,które zamówiłaś!Uwielbiam taki stan , kiedy ogląda się nowe rośliny.Ty masz ogród przy domciu to jest najfajniej.Ja przychodząc codziennie w sezonie zaczynam od rytualnego obchodu całej działki i zaglądanie co się zmieniło od poprzedniego dnia.Bardzo miłe zajęcie.A u Ciebie tyle nowości!Lubię tak.W sezonie często kupuję rośliny.Po drodze na działkę mam 4 punkty sprzedaży roślin.
MIŁEGO POPOŁUDNIA.
Maria.
4 punkty sprzedaży po drodze ,to niezła pokusa.
Gosiu ,witam i też pozdrawiam .
Romualdo,te roślinki są w sam raz na skalniaczki .
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu cieszę się ,że Ci się podoba.
To jedyne co mam na razie różowe w swojej kolekcji a widzę ,że do Ciebie jeszcze nie dotarła różowa fala ,więc proszę,dla Ciebie

By cynthiaforum
To jedyne co mam na razie różowe w swojej kolekcji a widzę ,że do Ciebie jeszcze nie dotarła różowa fala ,więc proszę,dla Ciebie

By cynthiaforum
Pozdrawiam słonecznie - Baśka